Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum

Kiszerelés:
30ml
SKU:
443767
Gyártó/Forgalmazó:
Beiersdorf AG

Egy öregségi foltok elleni szérum érett bőrre, amely csökkenti az öregségi foltokat és megakadályozza azok újbóli megjelenését, valamint feltölti a mély ráncokat és növeli a bőr rugalmasságát is.

Patikai ár:
13 069 Ft
Internetes ár
10 455 Ft
Egységár: 10455 Ft
Megtakarítás: 2614 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • 2 hét alatt csökkenti az öregségi foltokat
  • A szérum kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat is tartalmaz, amely elősegíti a bőr hidratálását, de nem úgy fejlesztették ki, hogy helyettesítse nappali és éjszakai hidratáló termékeket vagy a szemránckrémeket. A legjobb eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád többi termékével együtt használja.
  • Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum nem védi a bőrt a napfénytől. Mivel a nap sugarai kulcsfontosságú szerepet játszanak az öregségi foltok és a bőröregedés egyéb jeleneink kialakulásában, fontos, hogy még a felhős napokon is megfelelő napvédő terméket használjon. Az időjárának és az igényeinek megfelelően javasoljuk az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF30 vagy FF15 termékeket. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém is 15-ös fényvédő faktort és UVA-védelmet biztosít.
  • Ha intenzív nap elleni védelemre van szüksége, válasszon magasabb fényvédő faktorú terméket az Eucerin napvédő termékcsaládjából, például az Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF50 terméket, amely thiamidolt is tartalmaz az öregségi foltok csökkentése érdekébe.

Alkalmazás

  • Egy pumpálásnyi termék bőven elegendő az arcára, nyakár és mellkasára, de szükség szerint többet is alkalmazhat.
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum
Egyéb
EAN 4005800272042
Tárhely sor 6
Tárhely oszlop 9
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége