Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely

Kiszerelés:
1x
SKU:
505568
Gyártó/Forgalmazó:
Pharmanext Kft.

A Ferti-Lily kehely védőbölcsőként működik a spermiumok számára; több spermiumot ösztönöz arra, hogy keresztülússzon a méhnyaknyákon, ezáltal megnövelve annak az esélyét , hogy valamelyik hímivarsejt elérje a petesejtet.

Internetes ár
10 304 Ft
Egységár: 10304 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A Ferti-Lily kehely védőbölcsőként működik a spermiumok számára; több spermiumot ösztönöz arra, hogy keresztülússzon a méhnyaknyákon, ezáltal megnövelve annak az esélyét, hogy valamelyik hímivarsejt elérje a petesejtet. 
  • A Ferti-Lily egy kis segítséget nyújt, hogy Önnel is megtörténhessen a kis csoda. 

Alkalmazás

1. lépés

  • Felhelyezés előtt mossa ki alaposan a FERTI·LILY kelyhet 15-20 másodpercig meleg vízzel. Ne felejtse el a FERTI·LILY kelyhet az ágy közelében tartani, így nem kell felkelnie közösülés után.

2. lépés

  • Szeretkezzen partnerével. Miután a partnere ejakulált , helyezze fel a kelyhet anélkül, hogy felülne vagy felállna, hogy elkerülje a sperma visszafolyását a hüvelyéből. Fordítsa ki a kelyhet , hogy úgy nézzen ki, mintegy esernyő. Tartsa a FERTI·LILY kelyhet szárával lefelé, úgy, hogy az egyik ujja az esernyőformán belül marad.

3. lépés

  • Óvatosan nyomja felfelé a kelyhet a hüvelyében. Ha nehézséget okoz a kehely felhelyezése, össze is hajthatja, hogy kisebb legyen a felhelyezéskor. Ez a spermát a méhnyak felé fogja tolni. Miután elérte a hüvelycsatorna tetejét , óvatosan húzza meg a zsinórt , hogy a FERTI·LILY kehely visszanyerje eredeti alakját, miközben a kelyhet a behelyezett ujjával a helyén tar tja. Hogyan lehet megállapítani, hogy jó helyen van-e? Ha a kehely a megfelelő formában van, érezheti a bemélyedéseket , illetve alig érzi őket , ha esernyő alakú. (Ha úgy tetszik , próbálja ki ezt néhányszor, amikor használat előtt a kezében tar tja a kelyhet.) Ha valóban nem tudja megállapítani, hogy a kehely eredeti vagy esernyő alakú-e, akkor se aggódjon túlságosan. A sperma bent maradt , és a kehely megakadályozza, hogy visszafolyjon. Egyelőre hagyja a kelyhet a helyén. Gyakorlat teszi a mestert , így legközelebb simán fog menni.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 8720589524071
Tárhely sor G
Tárhely oszlop 17
Tárhely Polc 1

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége