Zinzino Protect Immunerősítő kapszula

Kiszerelés:
60x
SKU:
191282
Gyártó/Forgalmazó:
Zinzino Nordic AB

A Protect olyan természetes étrend-kiegészítő, amely támogatja az immunrendszert a folyamatos jó közérzetért. Hatékony  D3- t tartalmaz, amely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint klinikailag igazolt hatású 1-3/1-6 béta-glükánokat.

Patikai ár:
13 899 Ft
Internetes ár
12 509 Ft
Egységár: 208.48 Ft / db
Megtakarítás: 1390 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

 • A Protect olyan természetes étrend-kiegészítő, amely támogatja az immunrendszert a folyamatos jó közérzetért. Hatékony  D3- t tartalmaz, amely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint klinikailag igazolt hatású 1-3/1-6 béta-glükánokat.
 • A Protectet legjobb napi rendszerességgel fogyasztani, mivel az immunsejtek 1-2 naponta újulnak meg, és a hatékony működéshez „tanulásra” van szükségük.
 • Főbb előnyök 1-3/1-6 béta-glükánok ultrahatékony, hármas forrású kombinációja. Mindegyik nagy tisztaságú sütőélesztőből származik,  D3 -vitamin kombinációja hozzájárul az immunrendszer hathatós támogatásáért. D3 -vitamint tartalmaz, amelyek hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcseréhez és a normál pszichológiai folyamatok fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.   
 • Teljesen természetes összetevők
 •  Szervezetükben kétféle immunrendszer van: a velünk született és az adaptív. Legtöbbször a velünk született immunrendszer fontosabb szerepet játszik a fertőzések elleni védekezésben. Speciális sejtekből és enzimekből áll, amelyek mindig jelen vannak és készen állnak a mikrobák elleni küzdelemre a fertőzés helyén, amint a veszély megjelenik. Az adaptív immunrendszer képes emlékezni konkrét kórokozókra, s így tartós védelmet biztosítani a visszatérő fertőzésekkel szemben.
 • A D-vitamin elengedhetetlen az immunválasz aktiválásához, és a megfelelő mennyiségű bevitele nélkül az immunrendszer kevésbé képes leküzdeni a fertőzéseket.
 • Az egészség szempontjából a legfontosabb vitamin a D3 (kolekalciferol).
 • A D3 -vitamin a bőrben termelődik, amikor elég napfényt kap, de előfordul olyan vegán ételekben is, mint például gombák, illetve olyan nem vegán forrásokban, mint például a zsíros halak, a garnélarák, a tojás és a marhamáj.
 • Az északi féltekén a napfény mennyisége korlátozott a téli időszakban, ezért a bőr nem képes elég D3 -vitamint termelni.
 • Az elégtelen D-vitamin-bevitel elég gyakori, ezért a táplálékkiegészítők döntő szerepet játszanak az alacsony D-vitamin-szint megelőzésében és kezelésében.  1-3/1-6 béta-glükánok A Protect 1-3/1-6 béta-glükánjai sütőélesztőtörzsekből kivont különleges, szabványosított formulával készülnek. Az 1-3/1-6 béta-glükánok erősítik a velünk született immunsejteket, hatékonyabbá téve működésüket. Természetes módon fordulnak elő olyan élelmiszerekben, mint a sütőélesztő, a shiitakegomba és néhány gabonaféle, ezeket azonban ritkán fogyasztjuk a mai modern étrendben.  

Tápérték

 Hatóanyag-tartalom kapszulánként:

%*

1-3/1-6 béta-glükán-keverék élesztőből (Saccharomyces cerevisiae)

200 mg

D3-vitamin 

20 μg

400%

* a napi ajánlott mennyiséghez mint referenciaértékhez viszonyítva

Adagolás

 • Ajánlott napi adag: Felnőtteknek és 12 év feletti gyerekeknek: napi 1 kapszula.
 • Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Figyelmeztetés

 • Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást. 
 • Tárolás:  Szobahőmérsékleten, száraz helyen.
 • Gyermekektől elzárva tartandó!
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Zinzino Protect Immunerősítő kapszula
Egyéb
EAN 302357
Cukormentes Nem 
Kedvezmény % 11.1120

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége