Herbária Wellness eukaliptusz illóolaj

Kiszerelés:
10ml
SKU:
637383
Gyártó/Forgalmazó:
Herbária Zrt.

Eukaliptuszolaj (Aetheroleum eucalypti), amely a szaunák kedvelt olajaként kellemes, frissítő hatása mellett a légutakat is tisztíthatja.

Internetes ár
1 085 Ft
Egységár: 1085 Ft

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az eukaliptuszolajat (Aetheroleum eucalypti) az Ausztráliában honos eukaliptuszfa (Eucalyptus galbulus) leveleiből nyerik. Felső légúti hurutoknál alkalmas a letapadt váladék fellazítására. Belégzésre, inhalálásra, masszázsra egyaránt alkalmazható.

Alkalmazási javaslat

  • Párologtatás: illóolaj, vagy illóolaj tartalmú vizek párologtatása, speciális edény segítségével. Nem csak terápiás céllal alkalmazható, hanem a hétköznapi élet kellemesebbé tételére, stressz hatások kivédésére, koncentrációs készség fokozására is. Cseppentsünk 2-4 csepp illóolajat 1-1,5dl vízhez és tegyük aromalámpába vagy párologtatóba.
  • Inhaláció: Különösen felső légúti megbetegedések, nátha, arc- és homloküreg gyulladás esetén hatásos gyógymód. 1-2 liter meleg vízhez 8-10 csepp illóolajat adjunk. Az inhalálást ne forró vízzel végezzük.
  • Szauna: Szaunázáskor 2-5 csepp illóolajat keverjünk egy merítőkanál vízhez, majd óvatosan locsoljuk a forró kövekre.

Figyelmeztetés

  • Allergiás bőrreakciót válthat ki! Potenciális allergén komponenseket a természetes növényi illóolajok is tartalmazhatnak, így használat előtt allergia próba végzése javasolt! Amennyiben allergiás az illóolajra, azt ne használja tovább!
  • Nyílt sebre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön!
  • Lenyelni szigorúan tilos! Lenyelés esetén: azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz.
  • Gyermekektől elzárva tartandó!

Tárolás

  • Száraz, hűvös helyen, hőhatástól és fénytől védve, valamint elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó!
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 5997005335112
Tárhely sor G
Tárhely oszlop 6
Tárhely Polc 2

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége