Vitagyn C hüvelykrém + 6 applikátor

Értékelés:
80% of 100
Kiszerelés:
30g
SKU:
823066

Bakteriális vaginózis és visszatérő húgyúti fertőzések kezelésének és megelőzésének kiegészítésére.

Helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH értékét, és elősegíti a természetes Lactobacillus-flóra növekedését.

Patikai ár:
4 319 Ft
Internetes ár
3 887 Ft
Egységár: 3887 Ft
Megtakarítás: 432 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Vitagyn C hüvelykrém + 6 applikátor

Vitagyn C®

savas pH-értékű hüvelykrém (használati útmutató)

ÖSSZETÉTEL
Víz, cetil-sztearil alkohol, glicerin, édesmandula-olaj, cetil-sztearil alkohol etoxilát, sheavaj, ezüst-citrát és citromsav, nátrium-aszkorbil-foszfát (C-vitamin derivátum), E-vitamin-acetát, imidazolidinilurea, szilikonolaj, tejsav, nátrium-poliakrilát, maltodextrinek, nátrium-hidroszulfid, EDTA-dinátrium só.
A KÉSZÍTMÉNY FORMÁJA
Egy doboz Vitagyn C® savas pH-értékű hüvelykrém egy 30 g tartalmú tubust és 6 db egyszer használatos applikátort tartalmaz.
MILYEN KÉSZÍTMÉNY A VITAGYN C® ÉS MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ?
A hüvely pH-értékének 3,8 és 4,4 közé történő visszaállítása gátolja a bakteriális vaginózisért felelős mikroorganizmusok növekedését, és az E. coli baktériumok megtelepedéséhez és ezáltal a húgyúti fertőzések kiújulásához kedvezőtlen környezetet teremt. Emellett a hüvely savas kémhatása semlegesíti a Trichomonas vaginalist és megakadályozza a Candida elterjedését a hüvelyhámban.
JAVALLAT
Bakteriális vaginózis és visszatérő húgyúti fertőzések kezelésének és megelőzésének kiegészítésére. Alkalmazása különösen hasznos visszaesés esetén, ill. antibiotikumokkal történt kezelést követően. A Vitagyn C® savas pH-értékű hüvelykrém helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH-értékét, és elősegíti a természetes Lactobacillus-flóra növekedését. Ezáltal megelőzi, akár a terhesség ideje alatt is, a bakteriális vaginózis kialakulásának kedvező feltételek létrejöttét.
MIKOR NEM ALKALMAZHATÓ A KÉSZÍTMÉNY?
A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén nem alkalmazható. Terhesség és szoptatás
A Vitagyn C® savas pH-értékű hüvelykrém már a terhesség első hónapjaitól kezdve és a szoptatás idején is alkalmazható. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Különleges óvintézkedések nem szükségesek.
KÖLCSÖNHATÁSOK MÁS KÉSZÍTMÉNYEKKEL
A Vitagyn C® savas pH-értékű hüvelykrém más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a hüvelykrémet más hüvelyi készítménnyel – orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel – együtt alkalmazza.
HOGYAN KELL ALKALMAZNI A VITAGYN C® HÜVELYKRÉMET?
A Vitagyn C®savas pH-értékű hüvelykrém szagtalan, nem hagy olajos nyomot, és nem színezi el az alsóneműt. A készítmény alkalmazása előtt és után mosson kezet.

    1. Lyukassza át a tubust lezáró lemezt a kupakon elhelyezkedő hegyes résszel. Csavarja a tubus nyakára az egyszer használatos applikátort.

    1. Finoman nyomja össze a tubust a vége felől, hogy a krém a zárókupakig töltse meg az applikátort.

  1. Csavarja le az applikátort a tubusról, és vezesse be a hüvelybe. Nyomja le az applikátor szárát annyira, hogy a krém teljes mennyisége kiürüljön. Az applikátor bevezetésének és megfelelő kiürülésének érdekében célszerű a műveletet fekvő pozícióban végezni. Az applikátort a használat után ki kell dobni; még egyszer nem használható fel.


Az orvostechnikai eszköz személyes alkalmazása javasolt.
MIKOR ÉS MENNYI IDEIG KELL A KÉSZÍTMÉNYT ALKALMAZNI?
A Vitagyn C® savas pH-értékű hüvelykrémet naponta egyszer használja, lehetőség szerint este lefekvés előtt, 6 egymást követő napon át. Fenntartó kezelésként hetente 1-2 alkalommal használja, 12 vagy több héten keresztül.
NEMKÍVÁNATOS HATÁSOK
Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen, ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha a használati útmutatóban felsorolt nemkívánatos hatásokat, vagy azokon kívül egyéb tünetet is észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.
FIGYELMEZTETÉSEK
Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön. Ne nyelje le!
LEJÁRATI IDŐ, TÁROLÁS ÉS MEGSEMMISÍTÉS
A lejárati idő a csomagoláson és a tubuson olvasható, és bontatlan, megfelelően tárolt termékre értendő. Ne használja fel a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás bontott vagy sérült. Az orvostechnikai eszköz szorosan lezárva, fénytől és hőtől védve tárolandó. Az orvostechnikai eszközöket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált készítményeit miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.
ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ
Gyártó: Farma-Derma s.r.l.
Via dei Bersaglieri, 10 - 40010 Sala Bolognese (BO) OLASZORSZÁG (ITALY)
Forgalmazó: Phytotec Hungária Bt. 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61
www.vitagyn.hu

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Vitagyn C hüvelykrém + 6 applikátor
Egyéb
EAN 8032595870364
Tárhely sor A
Tárhely oszlop 4
Tárhely Polc 3
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége