Virostop orrspray

Kiszerelés:
20ml
SKU:
808191
Gyártó/Forgalmazó:
Herb-Pharma Corporation s.r.o.

Természetes gát a vírusok és baktériumok ellen.

Internetes ár
3 140 Ft
Egységár: 3140 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

 • Védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozza a kórokozók behatolását.
 • A Cistus creticus hatóanyag hatásos kémiai-fizikai védelmet nyújt, így nemcsak kezelésre,  hanem a megelőzésre is alkalmas, aktívan tisztítja az orrüregeket, hidratálja az orrnyálkahártyát - és ezáltal megakadályozza az orr kiszáradását, segít helyreállítani az orrnyálkahártya funkcióit és javítja az orrlégzést.
 • A vizsgálatok azt mutatták, hogy a vírusokat gátló, legfontosabb komponensek a következők: triterpének, szaponinok, tannin és a polifenolok.
 • A cistus creticus kivonat nagy mennyiségben tartalmaz poláros vegyületeket, a poláros és apoláros vegyületek aránya nagyobb mint 5. Ennek kövezketénben ezek a vegyületek jól adszorbeálódnak a víriusok és sejtek felszínére, növelve a közvetlen gátló hatást. A kémiai vizsgálatok azt is bizonyították, hogy az alábbi vegyületekből jelentős mennyiséget tartalmaz a kivonat: tannin, triterpén falavonoidok és szaponinok.
 • A cistus kivonat nem csupán a vírusok növekedésének folyamatát gátolja, hanem a vírus fertőzés által kiváltott kóros immunológia reakciókat is helyes irányba tereli. 
 • A súlyos vírusfertőzések esetében ugyanis gyakran felborul a szervezet immunológia válaszképességének a  megfelelő koordinálása. A SARS, a MERS és madárinfluenza megbetegedések esetében ezt az un. „citokin viharnak” nevezik a tudósok. Az immunrendszernek a vírusfertőzés gyógyítása érdekében termelt un. gyulladásos citokinek ( Pl IL6, TNF alfa stb) korlátok nélküli termelése gyakran nagyobb problémát okoz mint maga a vírus fertőzés.
 • A cistus kivonat azt az kóros immunológiai folyamatot is képes megelőzni, így két fontos támadáspontos segít a betegség súlyosságának csökkentésében.

Alkalmazás

 • A ViroStop orrspray használatát kezdje rögtön a megfázás első jeleinél / tüsszögés, orrnyálkahártya kiszáradása/, mielőtt a betegség kialakulna. Szintén használja, ha fertőzés veszélyének van kitéve.
 • A ViroStop orrspray használata felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára ajánlott.
 • Megelőzés esetén: 1-2 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba
 • Kialakult megbetegedés esetén: 3 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba


A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 8588003944726
Tárhely sor K
Tárhely oszlop 23
Tárhely Polc 2
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége