Adamo Ánizsmag

Kiszerelés:
50g
SKU:
369273
Gyártó/Forgalmazó:
Reflex Kft.

Görcsoldó, szélhajtó hatású tea.

Internetes ár
422 Ft
Egységár: 8442 Ft / kg

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • Görcsoldó, szélhajtó hatású.
  • A gyógyteákat, gyógynövényeket az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségek gyógyítására. A régi öregeknek természetes dolog volt az, hogy ha valamilyen egészségügyi problémájuk merült fel, akkor a gyógynövények erejét, gyógyító hatását hívták segítségül. Még a megbetegedett állataikat is a gyógynövények segítségével gyógyítgatták. Ma újra egyre többen fordulnak a gyógynövényekhez egészségügyi probléma esetén
  • A modern orvostudomány is már bebizonyította ezeknek a természetes anyagoknak a jótékony hatásait. Ezeket a teákat hatóanyag tartalmuktól függően használhatjuk meghűléses megbetegedésekre, szív- és érrendszeri megbetegedésekre, húgyúti fertőtlenítőként, vizelethajtóként, vagy a gyomor-bél rendszer megbetegedése esetén.
  • A gyógynövényekből nyugodtan ihatunk az élvezet kedvéért, vagy fekete tea, esetleg kávé helyett is csupán a teázás öröméért, de ne essünk túlzásokba, napi egy-két csésze tea fölötti mennyiséget ezekből a füvekből is csak akkor igyunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Tárolás

  • Hűvös, száraz helyen fénytől védve tartandó. 
  • Szavatosság: a zárócimkén taláható időpontig

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 5998009116080
Tárhely sor G
Tárhely oszlop 34
Tárhely Polc 4

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége