Bake Free házi kenyér lisztkeverék gluténmentes
Kiszerelés:
1000g
SKU:
B999267
Gyártó/Forgalmazó:
Naturtrade Hungary Kft.
Konyhakész lisztkeverék.
Internetes ár:
2 905 Ft
Egységár:
2905 Ft / kg
Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!
Jellemzők
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
- Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
- Lisztkeverék gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, növényi alapú, hozzáadott cukormentes, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsir-mentes kenyerek és péksütemények készítéséhez.
Összetevők
- Gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt), tápióka keményítő, rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav).
Tápértéktáblázat
Átlagos tápértékek 100 g lisztkeverékben | 100 g kész, kisült, a recept alapján készített kenyér átlagos tápértéke |
100 g kész, kisült, a recept alapján készített zsemle átlagos tápértéke |
1 darab kész, a recept alapján készített zsemle átlagos tápértéke | |
Energia | 1369 kJ/325 kcal | 738 kJ/186 kcal | 819 kJ/194 kcal | 570 kJ/135 kcal |
Zsír | 2,3 g | 1,3 g | 1,4 g | 1 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,5 g | 0,3 g | 0,3 g | 0,2 g |
Szénhidrát | 60 g | 34 g | 36 g | 25 g |
- amelyből cukrok | <0,5 g | 0,3 g | 0,3 g | 0,2 g |
Rost | 15 g | 8,6 g | 9 g | 6,3 g |
Fehérje | 7,8 g | 4,6 g | 4,7 g | 3,3 g |
Só | 0,04 g | 0,9 g | 1 g | 0,7 g |
Tárolás
- Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Figyelmeztetések
- Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
- Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
- Gluténmentes üzemben készült.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
EAN | 5999563458210 |
---|---|
Tárhely sor | D |
Tárhely oszlop | 8 |
Tárhely Polc | 4 |
Visszaváltási díj | Nem |
Hírlevél feliratkozás
Nézd meg mit mond rólunk
az árukereső.hu közössége
Bejelentkezés
Új fiók létrehozása