Crategil oldat

Kiszerelés:
230g
SKU:
122035
Gyártó/Forgalmazó:
Naturland Magyarország Kft.

Kedvezően hat a szívműködésre és a vérkeringésre, javítja a szívizomzat oxigénellátását.

Internetes ár
3 356 Ft
Egységár: 14591.3 Ft / kg

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Javallat:

Időskori szívpanaszok kialakulásának megelőzésére, a folyamat késleltetésére. Idegesség okozta szívpanaszok vagy az annak következtében jelentkező más, antiaritmiás szerek adását nem igénylő szívritmuszavarok kezelésére.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja.

Adagolás:

Naponta 2-3 x 1 adagolókanállal.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót!

E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe színpanaszokat és szívritmus zavarokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül.

 

Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!

 

Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja.

A készítmény hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:

A galagonya virágos hajtásvég és termés: procianidin, flavonoid és aromás karbonsav anyagai javítják a szív koszorúereinek a vérkeringését, fokozzák a szívizom kontrakciós erejét.

Az orvosi citromfű leveles szár: illóolaj és polifenol anyagai enyhe nyugtató hatásúak.

A feketeribizli levél: flavonoid típusú anyagai vízhajtó tulajdonságúak.

Kálium és magnézium: a szívizomzat működéséhez szükségesek.

 

Mik a készítmény hatóanyagai 230 g oldatban? 178,71 g Crategil kivonat [galagonya virágos hajtásvég (Crataegi folium cum flore), galagonyatermés (Crataegi fructus), feketeribizli levél (Ribes nigri folium), orvosi citromfű leveles szár (Melissae herba) vörösboros-alkoholos kivonata], 0,46 g káliumaszparaginát (Kalium aspartas), 0,23 g magnézium-aszparaginát (Magnesium aspartas).

 

Mit tartalmaz még a Crategil oldat? A készítmény segédanyagai: 25,5 m/m%-os alkohol, tisztított víz, szorbit, aszkorbinsav, metil-parahidroxibenzoát.

 

Mikor javasolt a Crategil oldat alkalmazása? Időskori szívpanaszok kialakulásának megelőzésére, a folyamat késleltetésére. Idegesség okozta szívpanaszok vagy annak következtében jelentkező más antiaritmiás szerek adását nem igénylő szívritmuszavarok kezelésére.

 

Mikor nem ajánlott a Crategil oldat alkalmazása? Nem ajánlott szednie a készítményt annak, akinek az alkotórészekkel szembeni egyéni túlérzékenysége vagy fruktóz-összeférhetetlensége van.

 

Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt? Ha panaszai ismeretlen eredetűek vagy megelőzés céljából kívánja szedni a Crategil oldatot, esetleg gyógykezelés alatt áll, a szedés megkezdése előtt kérje ki orvosa véleményét! A készítmény adagonként (1 adagolókanál) 1,02 g alkoholt tartalmaz. Alkalmazása káros lehet alkoholbetegek számára. A készítmény alkoholtartalmát figyelembe kell venni várandósság és szoptatás idején, gyermekkorban, májbetegség és epilepszia esetén!

 

Alkalmazható-e a Crategil oldat gyermekeknél is? Alkoholtartalma miatt 12 éven aluli gyermekeknek nem javasolt a készítmény adása.

 

Szedhető-e a Crategil oldat más gyógyszerekkel? Alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem alkalmazható.

 

Várandósság és szoptatás ideje alatt szedheti-e a Crategil oldatot? Ezen élethelyzetekben csak szakorvosi javallat esetén szedhető a készítmény.

 

Hogyan kell a Crategil oldatot bevenni? Étkezések után kevés folyadékban bevenni.

 

Mi az ajánlott adag? Felnőtteknek (12 éven felüli gyermekeknek) naponta 2-3 x 1 adagolókanállal bevenni.

 

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a Crategil oldat? A tartósítószer (metil-parahidroxibenzoát) bőrirritációt okozhat. Amennyiben nem várt hatást észlel, úgy az oldat szedését hagyja abba, és keresse fel orvosát!

 

Mennyi ideig alkalmazható a Crategil oldat? Az oldatot kúraszerűen célszerű alkalmazni. Ha panaszai hosszantartó alkalmazás után sem javulnak vagy rosszabbodnak, feltétlenül keresse fel kezelőorvosát!

 

Mire kell még ügyelnie a Crategil oldat alkalmazása során? Amennyiben Önnek valamilyen cukor-összeférhetetlensége van, a készítmény alkalmazása előtt kérje ki orvosa véleményét a Crategil oldat alkalmazhatóságáról!

 

Mennyi ideig használható fel a Crategil oldat? Csak a dobozon feltüntetett időpontig, felbontás után pedig 6 hónapig használható fel a készítmény.

 

Hogyan kell tárolni a Crategil oldatot? Legfeljebb 25 °C-on.

 

Gyermekektől elzárva tartandó!

 

Csomagolási egység: 230 g / doboz Nyilvántartási szám: OGYI-025/1987

 

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 5998794301432
Tárhely sor I
Tárhely oszlop 20
Tárhely Polc 1
Cukormentes Nem 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége