Curasept ADS 212 szájöblítő

Kiszerelés:
200ml
SKU:
594744

Curasept ADS 212 szájöblítő Hosszabb távú felhasználásra (1-2 hónap) ajánlott: Kisebb sebészeti beavatkozások előtt a baktériumszám csökkentésére. A plakk-képződés erősebb gátlására, ha 3 hétnél hosszabb ideig van erre szükség. Szájsebészeti beavatkozások utáni komplikációk megelőzésére. Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére.

Patikai ár:
3 619 Ft
Internetes ár
3 257 Ft
Egységár: 16.29 Ft / ml
Megtakarítás: 362 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Curasept ADS 212 szájöblítő

Curasept ADS 212 – Hosszabb távú felhasználásra (1-2 hónap) ajánlott: Kisebb sebészeti beavatkozások előtt a baktériumszám csökkentésére.

A plakk-képződés erősebb gátlására, ha 3 hétnél hosszabb ideig van erre szükség. Szájsebészeti beavatkozások utáni komplikációk megelőzésére.
Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére.

Bizonyos helyzetekben a mechanikai plakk eltávolítás korlátozott vagy nem megoldható. Ilyenkor a kémiai plakk kontrol segíthet kiegészíteni vagy átmenetileg helyettesíteni a mechanikai tisztítást. Az ínygyulladás megelőzésének és kezelésének kulcsa a klórhexidin hatóanyag, amely megbontja a baktériumokból álló biofilmet és tartósan megakadályozza annak ismételt kialakulását.
A klórhexidin hatóanyag megtapad a száj nyálkahártyáján és a fogakon, így 8-12 órán keresztül folyamatosan fejti ki hatását.
Sajnos a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények hosszantartó alkalmazásának gyakori mellékhatása a fogak és nyálkahártya barnás elszíneződése.

A CURASEPT ADS® az első olyan klórhexidin tartalmú termékcsalád, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését.
A Curasept ADS® készítményekben található ADS® (Anti-Discoloration-System) rendszer jelentősen csökkenti az elszíneződés kockázatát és kiküszöböli a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények alkalmazásakor tapasztalható ízérzékzavar kialakulását.
Alkoholmentes összetételének köszönhetően a sérült nyálkahártyán alkalmazva sem tapasztalható fájdalmas irrítáció.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Curasept ADS 212 szájöblítő
Egyéb
EAN 8056746070014
Tárhely sor 9
Tárhely oszlop 7
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége