Anaftin 3% szájöblítő

Kiszerelés:
120ml
SKU:
573742
Gyártó/Forgalmazó:
Berlin-Chemie/A. Menarini Magyarország Kft.

Az Anaftin® szájöblítő védőfilmet képez a szétszórtan vagy nagyobb felületen előforduló aftákon, szájüregi sérüléseken, szájsebeken, így enyhítve a szabad idegvégződésekben jelentkező fájdalmat.
Életkori megkötés nélkül alkalmazható.
Polivinil-pirrolidont (PVP), hialuronsavat és aloe verát tartalmazó orvostechnikai eszköz.

Patikai ár:
2 829 Ft
Internetes ár
2 405 Ft
Egységár: 20.04 Ft / ml
Megtakarítás: 424 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az Anaftin® szájöblítő segít a szájban megjelenő apró sérülések, például az aftás szájgyulladás és az aftás fekélyek, valamint a fogszabályzók és a rosszul illeszkedő fogpótlások miatt kialakuló apró sérülések okozta fájdalom kezelésében. Diffúz aftás fekélyek esetében is javallott.


Az Anaftin® szájöblítő segít a szájban megjelenő apró sérülések, például az aftás szájgyulladás és az aftás fekélyek, valamint a fogszabályzók és a rosszul illeszkedő fogpótlások miatt kialakuló apró sérülések okozta fájdalom kezelésében. Diffúz aftás fekélyek esetében is javallott.

Hatásmechanizmus:

Az Anaftin® szájöblítő polivinil-pirrolidont (PVP) és hialuronsavat tartalmaz, melyek védőfilmet képezve hozzátapadnak a szájüreghez, védelmet nyújtanak az érintett területeket érő mechanikai behatásokkal szemben, és enyhítik a szabad idegvégződésekben jelentkező fájdalmat. A készítmény hialuronsav és aloe vera tartalma segíti a sérült szövetek természetes gyógyulását.

Használati utasítás:

Töltse meg a mellékelt mérőkupakot a 10 ml-es jelig. Öblögesse a szájüregét legalább 1 percig, majd köpje ki a szájöblítőt. Használja napi 3-4 alkalommal, illetve szükség szerint. Az optimális eredmény érdekében az alkalmazás után legalább 1 óráig kerülje az evést és ivást. Véletlen lenyelése esetén nincs szükség semmilyen további intézkedésre.

Összetevők: Víz, polivinil–pirrolidon (PVP), maltodextrin, propilén-glikol, Aloe barbadensis, hidroxietil-cellulóz, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, dinátrium-EDTA, benzalkónium-klorid, nátrium-hialuronát, aroma, nátrium-szacharinát, dikálium-glicirrizát

Figyelmeztetések:

Az Anaftin® szájöblítő használata ellenjavallt az összetevők bármelyikével szembeni ismert túlérzékenység esetén. Amennyiben Ön terhes, kérdezze meg orvosát a készítmény alkalmazása előtt. Ha gyakran előfordul Önnél szájüregi fekély, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz.

Óvintézkedések és figyelmeztetések:

Ne használja a lejárati időn túl, illetve ha a flakon sérültnek tűnik vagy szivárog. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! Szobahőmérsékleten, közvetlen hőhatástól védve tárolandó. Nem fagyasztható.

Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Anaftin 3% szájöblítő
Egyéb
EAN 4013054025178
Tárhely sor 9
Tárhely oszlop 1
Cukormentes Nem 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége