Suprasorb F filmkötszer 10 x12 cm

Kiszerelés:
1x
SKU:
480936
Gyártó/Forgalmazó:
Lohmann & Rauscher

Suprasorb F filmkötszer 10 x12 cm

 

Bőrbarát, elasztikus és jól felsimuló leheletfinom átlátszó poliuretán film.
Műtét utáni sebkezelésre, felületes, gyengéd váladékozó sebek ellátására, főleg a nedves sebkezeléssel gyógyított sebek  epithelizációs fázisban lévő ulcus cruris venosum fiatal hámszövetének védelmére alkalmazható.

Internetes ár:
197 Ft
Egységár: 197 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Suprasorb F filmkötszer 10 x12 cm

 

Darabra adjuk!

A poliakrilát ragasztó kifogástalan tapadó képessége és bőrbarát tulajdonsága hosszú kihordási időt tesz lehetővé.
A féligáteresztő, hártyavékony membrán megakadályozza a mikroorganizmusok áthatolását, ugyanakkor a páraleadást nem hátráltatja. A Suprarsorb Ž F védi a sebet, lehetővé teszi a mozgást, a víz alatti tornát, a fürdést a zuhanyozást.
A jól látható seb folyamatosan ellenőrizhető, kanülök, infúziós katéterek és drainek esetén is.
Poliuretán film, elasztikus és átlátszó, poliakrillát ragasztóval bevont, egyesével csomagolt, sugárral sterilizált, különböző méretekben kerül forgalomba.

Kiszerelés: 10 db/csomag, egyesével, sterilen.

A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét!


Indikáció: Vénás és artériás eredetű fekély, sipoly, decubitus, neuropathiás fekély, epidermolysis bullosa, krónikus nyiroködéma, vasculitis, coagulopathia, traumás sebek, termikus károsodás, tracheostoma, Kock-rezervoár, bőrtranszplantáció.


Szakképesítési követelmény: sebészet, gyermeksebészet, érsebészet, klinikai onkológia, sugárterápia, bőrgyógyászat, ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, fül-orr-gégegyógyászat, gyermek fül-orr-gégegyógyászat, plasztikai (égési) sebészet, geriátria, angiológia, arc-állcsont-szájsebészet. Otthonukban vagy bentlakásos intézményben ápolt, szakrendelés felkeresésére nem vagy kizárólag betegszállítással képes betegek esetében a beteg háziorvosa is.


Megjegyzés: A mull-lapok esetében a szakképesítési követelmény szélesebb körű!
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: Legfeljebb 4 hónapon keresztül történő sebellátásra, ha a test bármely részén kialakult hám- és szövethiány várhatóan több mint 6 héten keresztül nem gyógyul. Ha a kötszerekkel való kezelés időtartama a 4 hónapot eléri, a kezelőorvos az egészség-biztosító ellenőrző főorvosának ellenjegyzésével folytathatja a kezelést. A rendelhető kötszer mérete az ellátandó seb méretét meghaladó legkisebb méretű kötszer. Egy kihordási idő alatt az indikációban felsorolt és azzal megegyező seb állapotának megfelelő típusú (elsődleges kötszer, másodlagos kötszer, kötésrögzítő) és mennyiségű kötszer rendelhető. Egy sebre típusonként csak egyféle, együttesen legfeljebb három típusú kötszer rendelhető, amennyiben erre az indikációban foglaltak lehetőséget adnak. Az elrendelés egy sebre egy vényen történhet. A legnagyobb kötszer méretét meghaladó sebnagyság esetén a legnagyobb kötszert meghaladó, de csak a seb területének megfelelő kötszer rendelhető.


Megjegyzés: A mull-lapok esetében a kiegészítő feltételek eltérnek! Indikáció:
Sebkezelési fázis: Epitelizációs fázisban elsődleges kötszerként vagy kötésrögzítőként.
Sebtípus: -
Egyéb feltétel: Kötésrögzítőként az elsődleges kötszerrel megegyező darabszámban és megegyező ideig. Elsődleges kötszerként 20 db/hónap.
Időbeli korlátozás (azonos sebre): 2 hónap.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 4021447204628
Tárhely sor A
Tárhely oszlop 9
Tárhely Polc 2

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége