Mepilex Ag 17,5x17,5 cm

Kiszerelés:
1x
SKU:
117097
Gyártó/Forgalmazó:
Mölnlycke Health Care Kft.

Antimikrobiális habkötszer enyhén vagy közepesen váladékozó égési sérülésekhez vagy sebekhez.

Internetes ár:
4 094 Ft
Egységár: 4094.48 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A Mepilex® Ag a sokoldalú antimikrobiális habkötszerünk az olyan esetekre, amikor Önnek antimikrobiális aktivitásra van szüksége a sebben lévő fertőzés csökkentésére. Az enyhén és közepesen váladékozó égési sérülésekhez vagy sebekhez tervezték. Így használhatja lábszárfekélyek, felfekvések és részleges mélységű égési sérülések kezelésére.
  • Ez az ezüstalapú habkötszer 30 percen belül inaktiválja a seb szempontjából káros patogéneket (baktériumokat és gombákat), amint azt az in vitro vizsgálatok kimutatták. Egy nemzetközi konszenzus arra a következtetésre jutott, hogy az antimikrobiális aktivitás a fertőzött sebekben lévő bioterhelés csökkentését segíti elő. És antimikrobiális akadályként szolgál az olyan sebek esetében, ahol a fertőzés vagy újrafertőzés veszélye nagy.
  • A Mepilex Ag gyengéden tapad a Safetac® technológiával – az eredeti, fájdalom-minimalizáló, szilikon tapadóréteggel. Így az Ön betegei kevesebb fájdalmat tapasztalnak kötszercsere során.
  • Kevésbé fájdalmas kötéscsere.
  • Gyors és tartós antimikrobiális aktivitás.
  • Összehasonlító vizsgálatokban klinikailag bizonyított, hogy növeli a gyógyulási időt a részleges mélységű égési sérüléses betegek esetében.
  • Klinikailag bizonyítottan csökkenti a költségeket a részleges mélységű égési sérüléses betegek esetében.
  • Klinikailag bizonyítottan csökkenti a fájdalmat és a szorongást a részleges mélységű égési sérüléses betegek esetében.

Felhasználási terület

  • A Mepilex Ag az enyhén és mérsékelten váladékozó sebek – mint például lábszárfekélyek, felfekvések és részleges mélységű égési sérülések – kezelésére használható. Továbbá kompressziós kötés alatt is alkalmazható. A Mepilex Ag szakképzett egészségügyi szakember felügyelete alatt, a kezelés részeként, fertőzés jeleit mutató sebeken is alkalmazható.

Használat

  • Nézze meg a „minden egyben” Mepilex Ag kötszerünk egyszerű felhelyezését. Előszöris a kötszer felhelyezése előtt mindig tisztítsa meg a sebet! A legjobb eredmény érdekében a kötszernek a kisebb (legfeljebb 12.5x12.5 cm) méretű kötszerek esetében legalább 1-2 cm szélességben, a nagyobb méretű kötszerek esetében pedig 5 cm szélességben fednie kell a környező száraz bőrt, hogy megvédje azt a macerációtól és a felsértéstől, és biztonságosan rögzítse a kötszert. Próbálja ki a Tubifast® terméket, ha rögzítésre van szüksége.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 7323190036219
Tárhely sor A
Tárhely oszlop 15
Tárhely Polc 2

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége