Tebamol Teafaolaj

Kiszerelés:
10ml
SKU:
534123
Gyártó/Forgalmazó:
Penta Pharma Kft.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, amelynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. Bőrfertőzések, száj- és fogínygyulladás, vágott és horzsolt sebek, valamint akne külsőleges kezelésére alkalmazható.

Internetes ár
1 898 Ft
Egységár: 1898 Ft

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

  • A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat.
  • A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa.
  • A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.
  • A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul: A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát. Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 4104610010605
Tárhely sor F
Tárhely oszlop 8
Tárhely Polc 1

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége