Vichy

Vichy

Vichy

A Vichy bőrgyógyászokkal és más egészségügyi szakértőkkel közösen kifejlesztett dermokozmetikai márka. A vulkanikus eredetű, ásványi anyagokban kiemelkedően gazdag Vichy Termálvizet tartalmazó bőrápolási termékek erősítik és hidratálják a bőrt, illetve segítenek küzdeni a ráncok, a pigmentfoltok és a pattanások ellen.

Bioderma Photoserm


Megtekintés Rács Lista

17 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

16 077 Ft

Internetes ár:

13 540 Ft

Internetes ár:

13 540 Ft

Internetes ár:

13 540 Ft

Internetes ár:

16 925 Ft

Internetes ár:

13 112 Ft

Internetes ár:

16 497 Ft

Internetes ár:

15 657 Ft

Internetes ár:

10 575 Ft

Internetes ár:

13 540 Ft

Megtekintés Rács Lista

17 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Vichy termékek

A tudomány és szépség találkozása

Vichy, a bőrgyógyászat és a szépségvilág találkozási pontja, olyan dermokozmetikai márka, melyet bőrgyógyászok és más egészségügyi szakértők közösen fejlesztettek ki. A Vichy Termálvizet, mely vulkanikus eredetű és kiemelkedően gazdag ásványi anyagokban, az összes bőrápolási termék alapjául szolgálja. A Vichy termékek ereje és hatékonysága a tudomány és a természet összehangolt együttműködésének köszönhető.

Vichy Termálvíz: Az összetevő, mely megerősíti és hidratálja a bőrt

A Vichy Termálvíz az egyik fő összetevője a Vichy bőrápolási termékeknek. Ez a vulkanikus eredetű termálvíz gazdag ásványi anyagokban, melyek kiválóan hidratálják és erősítik a bőrt. A Vichy Termálvíz bőregyenesebbé, frissebbé és ragyogóbbá teszi bőrét.

A lüzdelem az öregedés jelei ellen: Vichy ránctalanító termékek

Vichy ránctalanító termékei hatékony megoldást kínálnak az öregedés jelei ellen. Az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz kombinálva a legújabb tudományos fejlesztésekkel segít csökkenteni a ráncok megjelenését, feszesebbé és fiatalosabbá téve bőrét.

Pattanások és pigmentfoltok ellen: Vichy bőrápolás a tökéletes bőrért

A Vichy bőrápolási termékek hatékonyan segítenek a pattanások és pigmentfoltok elleni küzdelemben. Az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz tisztítja és frissíti bőrét, miközben az összetett formula segít normalizálni a bőr faggyútermelését és csökkenti a pigmentfoltok megjelenését, így egyenletesebb és tisztább bőrt eredményezve.

Szépség és egészség egyensúlya

A Vichy termékek olyan kiegyensúlyozott megoldást kínálnak, melyek egyszerre támogatják a bőr egészségét és szépségét. A természetes és tudományos összetevők harmonikus egyensúlya garantálja, hogy bőre mindig a legjobbat kapja a Vichy bőrápolási termékek használatával.

Fedezze fel a Vichy termékek széles választékát!

Tekintse meg a Vichy kínálatát, és válassza ki az Ön bőrének legmegfelelőbb termékeket. A Vichy Termálvizet tartalmazó bőrápolási termékek segítenek megőrizni bőre egészségét és szépségét, miközben hatékonyan küzdenek a ráncok, pigmentfoltok és pattanások ellen. Bízzon a Vichy-ben, és élvezze a szép és egészséges bőr előnyeit minden nap!