Atoderm

Atoderm

A száraz bőrre jellemző a feszülés, az ideiglenes vagy állandó diszkomfortérzet, esetleg az enyhe hámlás. Az ekcémát gyakran kísérheti a bőr kirepedezése, gyulladás és viszketés. Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. A LIPIGENIUM™ TECHNOLÓGIA-nak és a SKIN PROTECT KOMPLEX-nek köszönhetően megerősíti a barrier funkciót. A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom csökkenti a szárazság súlyosbodását azáltal, hogy korlátozza a S.aureus baktérium megtelepedését. A SKIN RELIEF TECHNOLÓGIA csillapítja a viszketést. Az Atoderm termékek biológiailag és tartósan állítják helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét.

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

25-27/27 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

25-27/27 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Atoderm

Bőrápolás a szárazság és atópia ellen

A száraz, nagyon száraz, irritált és atópiás bőr kihívásokkal teli állapotokat jelentenek, melyek gyakran feszülést, diszkomfortérzetet és akár enyhe hámlást is okozhatnak. Az ekcémával járó kirepedezés, gyulladás és viszketés pedig további kellemetlenségeket hozhat. Az Atoderm termékcsalád a Bioderma által kifejlesztett egyedülálló megoldásokat kínál ezeknek a problémáknak a kezelésére.

Erősítse bőre védelmi gátját

Az Atoderm termékcsalád alkalmazásával a bőr megkaphatja a szükséges táplálást és hidratálást a LIPIGENIUM™ TECHNOLÓGIA és a SKIN PROTECT KOMPLEX révén, melyek erősítik a bőr barrier funkcióját. Ezáltal a bőr képes lesz jobban ellenállni a környezeti hatásoknak és kevésbé lesz hajlamos a szárazságra és irritációra.

Csökkentse a szárazság és viszketés kellemetlen hatásait

A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom hatékonyan csökkenti a szárazság súlyosbodását, megakadályozva a S.aureus baktérium megtelepedését a bőrön. Emellett a SKIN RELIEF TECHNOLÓGIA segít csillapítani a viszketést, így javítva az érintett területek komfortérzetét.

Hidratálás és lipidek visszapótlása

Az Atoderm termékek biológiailag és tartósan helyreállítják a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét. Ezáltal a bőr visszanyeri hidratáltságát és puhaságát, minimalizálva a szárazság és irritáció okozta kellemetlenségeket.

Teljes körű megoldás az atópiás és nagyon száraz bőr számára

Fedezze fel a Bioderma Atoderm termékcsalád átfogó kínálatát, mely magában foglalja a bőrpuhító krémeket, hidratáló lotionöket és tisztítókat, hogy segítsen megnyugtatni és revitalizálni az atópiás és nagyon száraz bőrt. Válassza az Atoderm termékeket és élvezze a bőr nyugalmát és komfortját!