Hajápolás és fejbőrápolás

Hajápolás és fejbőrápolás

Ahány ember, annyi típusú, formájú és színű hajkorona létezik. A hajápoláshoz és fejbőrápoláshoz való készítményeket érdemes a hajtípus ismeretében megválasztani. Száraz, normál, zsíros haj, valamint egyenes, hullámos és göndör haj tekintetében is más-más hatóanyag-tartalmú sampont és balzsamot ajánlott használni. Hajhullásra és korpásodásra való hajlam esetén is találhat megfelelő készítményt honlapunk széles kínálatában!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

289-302/302 termék

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Nodé K emulzió

Kiszerelés: 100ml

Internetes ár:

7 199 Ft

Internetes ár:

4 904 Ft

Internetes ár:

1 692 Ft

Internetes ár:

1 303 Ft

Internetes ár:

1 773 Ft

Internetes ár:

1 611 Ft

Internetes ár:

1 490 Ft

Internetes ár:

5 813 Ft

Bioderma Nodé K sampon

Kiszerelés: 150ml

Internetes ár:

5 834 Ft

Internetes ár:

6 650 Ft

Internetes ár:

6 173 Ft

Megtekintés Rács Lista

289-302/302 termék

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Hajápolás és fejbőrápolás

Tudnivalók a hajápolásról és a fejbőrápolásról

Allergiás tünetek, korpa, pikkelysömör, pattanások, érzékeny vagy túl zsíros fejbőr, száraz haj vagy kopaszodás nehezítheti a hölgyek és urak hajápolását. A gyér hajazat, a vékony, fénytelen haj sokat csorbít az ember önbizalmán. Az sem jó, ha az erősen zsíros, csapzott haj miatt kötelező a napi hajmosás. Egyszóval a legtöbb embernek gondja van a hajával, hiszen már az is elég, ha fénytelen, ősz, kopott árnyalatú.

A hajproblémák okai

Kétféleképpen orvosolható a hajprobléma: külsőleg és belsőleg. A külsőleges kezelés csak tünetet kezel, a kiváltó okokat nem oldja meg. Ezért rendkívül fontos az orvosi kivizsgálás: gyakori, hogy a háttérben krónikus betegség húzódik meg, de a stressz, a helytelen életmód, az ásványianyag- és vitaminkészletek kiürülése miatt jelez így a szervezet.

Persze az egyes születési adottságokkal, a bőrtípussal, a genetikával nehéz mit kezdeni. Ilyen esetben javallottak olyan készítmények, amelyek ezen tünetek kezelésére alkalmasak: érzékeny, pikkelysömörös fejbőrre sampon, balzsam, gyér hajra, hajerősítő balzsam, hajmaszk, hajpakolás.

Hajápolás és fejbőrápolás külsőleg

Se szeri, se száma azoknak a bőr- és hajápolási kozmetikumoknak, amelyek a dús, erős, fényes haj elérését segítik. A töredezett hajvégek kezelését szolgáló balzsamok, gélek, a fejbőr vérkeringését serkentő samponok, bemasszírozandó hajszeszek, a különleges kényeztetést biztosító termékek mindenféle fejbőrt típusra kaphatóak. Aki a változatosság híve, találhat magának minőségi, hajvédő hajszínezőket.

Hajápolás és fejbőrápolás belsőleg

Étrendkiegészítők, szépségkapszulák, hajnövesztők, valamint haj-, köröm- és bőrerősítést szolgáló komplex kapszulák, hajkapszulák, kollagéntartalmú tabletták széles választéka közül válogathat az, aki a Pingvin Patikahálózat webáruházában keresgél. Itt megannyi termék pontos termékleírással és felhasználási útmutatóval segíti az érdeklődőket.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.