Pezoderm fürdető krém

Kiszerelés:
250g
SKU:
125603
Gyártó/Forgalmazó:
Pezomed Kft.

Pezoderm fürdető krém általános használatra. Parabén és szulfátmentes fürdető krém az egész család részére. Száraz, érzékeny, normál bőrre.

Internetes ár
6 092 Ft
Egységár: 24368 Ft / kg

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Pezoderm fürdető krém általános használatra. Parabén és szulfátmentes fürdető krém az egész család részére. Száraz, érzékeny, normál bőrre.

Jellemzők

  • A Pezoderm fürdető krém, Magyar Termék Nagydíjas termék, 2015-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj minősítő trófeát, tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi. Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható. A Pezoderm fürdető krém nemcsak roppant hasznos a fürdésnél, de több mindenre jó, mint gondolnád. Nézzük “szakszerű” használatát:
  • A legpraktikusabb, ha nem a baba testére kenjük fürdés előtt (mert úgy eléggé csúszós lesz a baba), hanem a tenyerünkbe nyomunk egy diónyit, eresztünk hozzá kis vizet és így tesszük a fürdővízbe. Ha nem használunk babafürdetőt (amik eléggé szárítják a bőrét), akkor általában már nem kell fürdés után testápolózni a babát, a Pezoderm® Fürdető krém használata elegendő a szép, puha, bársonyos puszilnivaló bőröcskének. Olajozni nem kell a babát, csak szükség esetén a célterületet pl. köldök kitisztogatása, fül mögötti terület, vagy koszmó esetén…

Összetevők

  • Aqua, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Phenethyl Alcohol & Caprylyl Glycol

Alkalmazás

  • Pezoderm fürdető krém általános használatra fürdéshez és mosakodáshoz ajánlott parabénmentes krém.
  • Alkalmas a száraz, érzékeny vagy normál bőr mindennapi, gyengéd tisztításához.
  • Babák és kisgyermekek bőrén is alkalmazható.
  • Diónyi mennyiséget tegyen a tenyerébe, és szappanként használva vigye fel a megtisztítandó, vagy ápolandó bőrfelületre.
  • További hígítás nem szükséges.
  • Családnak 1 hónapra, felnőtteknek 2 hónapra, babáknak 3 hónapra is elegendő lehet, így nagyon gazdaságos megoldás az egész család számára.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 5999881284362
Tárhely sor H
Tárhely oszlop 2
Tárhely Polc 3

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége