Amoena Opal protézis melltartó

SKU:
B15606343

Az Amoena protézis melltartót nem csak azért tervezték, hogy gyönyörű legyen, hanem különleges tulajdonságokkal is felruházták, hogy biztosítsák az alsónemű kényelmes viseletét, ami nem irritálja az egész napos viselés során.

Internetes ár
2 108 Ft
Egységár: 2108 Ft

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

  • Az Amoena több mint 30 éve azért dolgozik, hogy hozzájáruljon a nők testi, szellemi és lelki egyensúlyának megteremtéséhez. Az egyedülálló termékcsaládjaival, innovációival, és csúcstechnológiás gyártástechnológiájával mára a minden igényt kielégítő fehérneműk, fürdőruhák és mellkorrekciós termékek piacán a szakma úttörőjének számít.
  • Az egyik legkedveltebb design, ez a könnyed, párnázott melltartó, finomra csiszolt, öntött kosarakkal a sima megjelenésért. A pántok és a kettős horgos rögzítő három irányban állítható.
  • Kényelmes, állítható pántok a vállak nyomásának enyhítésére, zsebek, hogy az implantátumot biztonságosan helyezze el a kosarakban, amelyek a mell formájának alakját követik. Szélesebb alátéteket terveztünk a melltartóra, hogy extra támogatást nyújtsanak, és további technikai megoldásokat is alkalmaztunk, amelyeket első ránézésre nem fog észrevenni , de viselése közben értékelni fogja.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 4026275354439

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége