Novus Baby Max D3-vitamin spec. tápszer

Kiszerelés:
50ml
SKU:
560810
EAN:
5999886561017
Th:
11
/
4

Novus Baby Max D3-vitamin spec. tápszer

 

A NOVUS D3 BABY Max csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt tápszer a megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitel biztosítására. Már újszülött kortól alkalmazható. 

Patikai ár:
1 529 Ft
Internetes ár
1 376 Ft
Egységár: 27.52 Ft / ml
Megtakarítás: 153 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Novus Baby Max D3-vitamin spec. tápszer

Novus D3 Baby Max D3-vitamint tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer csecsemőknek és kisgyermekeknek 0-3 éves korig.
Javallat: A NOVUS D3 BABY Max csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt tápszer a megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitel biztosítására. Már újszülött kortól alkalmazható. " "Novus D3 Baby Max D3-vitamint tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer csecsemőknek és kisgyermekeknek 0-3 éves korig.
Javallat: A NOVUS D3 BABY Max csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt tápszer a megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitel biztosítására. Már újszülött kortól alkalmazható. Ellenjavallat: A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység.

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Nem használható egyedüli tápanyag forrásként. Nem alkalmazható parenterálisan.

Használati útmutató: Csavarja le a készítmény kupakját, majd csepegtessen az üvegből a javasolt napi dózisnak megfelelően.
A cseppentőt letekerve lehetőség van a NOVUS D3 Baby 10 ml adagolópumpa termékünk utántöltésére is, melyből könnyen és biztonságosan lehet adagolni a szükséges vitamin mennyiséget.

Összetevők: közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kolekalciferol (D-vitamin) olajos koncentrátum, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol).

4 csepp 10µg (400 NE) D3-vitamint biztosít.

További információ
EAN 5999886561017
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Novus Baby Max D3-vitamin spec. tápszer

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége