Tena Lady Ultra mini (28db)

Kiszerelés:
28x
SKU:
828005
Gyártó/Forgalmazó:
SCA Mölnlycke Kft. (Nagykáta)

Olyan enyhe vizelettartási panaszokkal élő hölgyeknek készült, akiknél a jelenség mozgás, illetve köhögés vagy tüsszentés közben lép fel.

A normál méretű tisztasági betét magába zárja a nedvességet és a kellemetlen szagokat, így diszkrét megoldást jelent enyhe vizelettartási panaszok esetén.

Amellett, hogy puha és selymes tapintású, illetve nőies nyomat díszíti, a TENA Lady Slim Ultra Mini microPROTEX™ technológiával is rendelkezik, amely azonnal magába zárja a kellemetlen szagokat és a nedvességet. Nedvszívó képessége tehát jóval meghaladja a normál tisztasági betétekét. Hiszen a diszkréció legalább annyira fontos, mint a biztonság.

  • Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén
  • Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer a magabiztosság érdekében
  • QuickDry felület az azonnali száradáshoz
1 275 Ft
Egységár: 45.54 Ft / db

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén

A TENA Lady Slim betét kialakítása során a vizeletszivárgás elleni hatékony védelem volt a cél. A microPROTEX™ kompressziós technológia a betétet alkotó, rendkívül nagy nedvszívó képességű anyagok mindegyikében megtalálható, ezáltal a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja Önnek a kellő védelmet és diszkréciót. A TENA Lady Slim betét viselése közben Ön gondtalannak és magabiztosnak érezheti magát!

Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer a magabiztosság érdekében

A vizelettartási probléma nem okozhat Önnek fennakadást! A TENA Lady betétek Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszerrel rendelkeznek, a bennük található mikrogyöngyök pedig a belsejükbe zárják a folyadékot, és megszüntetik a kellemetlen szagokat. A TENA Lady betétek nyújtotta magabiztos, friss érzés minden élethelyzetben elkíséri Önt!

QuickDry felület az azonnali száradáshoz

A tisztasági betét méretű TENA Lady betétek egy különleges felülettel rendelkeznek, amely azonnal felszívja a nedvességet, így szárazon tartja a bőrt. Ennek köszönhetően egész nap kényelmes és száraz viseletet biztosítanak.

Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer

Minden TENA Lady termék háromszoros védelmet nyújt Önnek a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Éjjel-nappal száraz, biztonságos érzést és magabiztosságot ad.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A termék minden összetevője bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy kényelmes és biztonságos legyen bőrünk számára.
Gyógyászati segédeszközök - A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Tena Lady Ultra mini (28db)
Egyéb
EAN 7310791247649
Tárhely sor 15
Tárhely oszlop 8
Bio Nem 
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége