Ánizsmag ADAMO

Kiszerelés:
50g
SKU:
369273
EAN:
5998009116080
Th:
13
/
2
Ánizsmag ADAMO
Patikai ár:
299 Ft
Internetes ár
269 Ft
Egységár: 5380 Ft / kg
Megtakarítás: 30 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Ánizsmag ADAMO

A gyógyteákat, gyógynövényeket az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségek gyógyítására. A régi öregeknek természetes dolog volt az, hogy ha valamilyen egészségügyi problémájuk merült fel, akkor a gyógynövények erejét, gyógyító hatását hívták segítségül. Még a megbetegedett állataikat is a gyógynövények segítségével gyógyítgatták. Ma újra egyre többen fordulnak a gyógynövényekhez egészségügyi probléma esetén

A modern orvostudomány is már bebizonyította ezeknek a természetes anyagoknak a jótékony hatásait. Ezeket a teákat hatóanyag tartalmuktól függően használhatjuk meghűléses megbetegedésekre, szív- és érrendszeri megbetegedésekre, húgyúti fertőtlenítőként, vizelethajtóként, vagy a gyomor-bél rendszer megbetegedése esetén.

A gyógynövényekből nyugodtan ihatunk az élvezet kedvéért, vagy fekete tea, esetleg kávé helyett is csupán a teázás öröméért, de ne essünk túlzásokba, napi egy-két csésze tea fölötti mennyiséget ezekből a füvekből is csak akkor igyunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

További információ
EAN 5998009116080
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Ánizsmag ADAMO

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége