Daylong Kids 50 naptej liposzómás

Kiszerelés:
150ml
SKU:
864533
EAN:
7612076396746
Th:
7
/
8

Liposzómás naptej Adagoló pumpás kiszerelés a megbízható védelemért Magas fokú fényvédelem Extra vízálló Daylong-formula az egészséges védelemért: A naptej gyorsan felszívódik és dexpanthenol, glicerin, aloe vera, valamint E-vitamin tartalma ápolja a gyermekek bőrét. A fénystabil UV-szűrők rendkívül hatékony védelmet nyújtanak az UV-A és UV-B sugarakkal szemben. Kb. 1 éves kortól, napra érzékeny bőrű gyermekeknek. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Tartósítószer- és illatanyag mentes.

Patikai ár:
10 489 Ft
Internetes ár
9 440 Ft
Egységár: 62.93 Ft / ml
Megtakarítás: 1049 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Daylong Kids 50 naptej liposzómás
Az adagolópumpás kiszerelés és az adagolásra vonatkozó táblázat segít abban, hogy megfelelő mennyiségű naptejjel biztosítsa a megbízható fényvédelmet. Az adagolást mutató táblázat a flakonon a termékcímke belső oldalán található.
Alkalmazás: Vigye fel a bőrre kb. 20 perccel a napozás előtt, és hagyja jól beszívódni.
A naptej szembe ne kerüljön! Többször használja a tökéletes fény elleni védelem érdekében, főleg vízben való tartózkodás és törölközés után, továbbá verejtékezés esetén.
A túl vékony rétegben alkalmazott naptej jelentősen csökkenti a védelem fokát. Kerülje az intenzív déli napsugárzást. A mértéktelen napozás veszélyes. A magas védőfaktorral rendelkező fényvédőszerek sem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugárzás ellen. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsütésnek. A fényvédő termékek tartósan elszínezhetik a textíliákat és az egyéb anyagokat.
Összetevők: víz, dietilamino-hidroxibenzoil-hexil-benzoát, benzoát, etilhexil-metoxicinnamát, biszetilhexiloxifenol-metoxifenil-triazin, triazin, C12–15 alkil-benzoát, dibutil-adipát, dikaprilil-karbonát, pentilénglikol, metilen metilén-bisbenzotriazolil-tetrametilbutilfenol (nano), dimetikon, etilhexil-triazon, alkohol, cetil-foszfát, glicerin, cetil-alkohol, trietanolamin, pantenol, tokoferol, lecitin, karbomer, decil-glükozid, propilénglikol, xantángumi, BHT
Felhasználható: A csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig: hónap/év. Felbontás után 12 hónapig.
Eltartás: Nem igényel különleges tárolást.
Származási ország: Svájc
Forgalmazza: Ewopharma Hungary Kft.,

További információ
EAN 7612076396746
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Daylong Kids 50 naptej liposzómás

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége