Pirosító

Pirosító

A változatos dekorkozmetikumok kedvelői, akár natúr, akár az extravagáns sminket preferálják, mindannyian egyetértenek a pirosító fontosságában. A pirosítópúder, krémpúder használata természetes, napsütötte hatást kölcsönöz az arc “almácskáin”. Ennek a lépésnek a kihagyása gyakran fakó, sápadt kinézetet kölcsönözhet, ezért érdemes az alapozó használata után beiktatni. Honlapunkon több típusú és árnyalatú pirosító közül válogathat!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

9 445 Ft

Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Pirosító

Sápadtság ellen pirosító

Bizonyára mindenkinek megvan a francia kosztümös filmekből a rizsporra kent pirosító látványa, amely nélkül a francia nemesek aligha jelentek meg. A pirosító szerepe az évszázadok alatt mit sem változott: a sápadt, fehér bőrt igyekszik üdébbnek, frissebbnek mutatni.

Persze nem árt óvatosan bánni vele: a túlzásba vitt piros orca mesterkéltnek tűnik. A diszkrét pirosítóhasználat természetes, üde ragyogást kölcsönöz a bőr számára.

A pirosító előnye

A klasszikus, por állagú pirosító olyan finom púder textúra, amelyet könnyű felvinni a bőrre egy kis szivaccsal és azon eloszlatni. A sminkelés végén, az arcszín egységesítése után ajánlott használni, akár érzékeny bőrre is. A legtöbb pirosító minden bőrtípusra ajánlott, irritáció ritkán fordul elő. Tél típusoknak a hidegebb árnyalatok, tavasznak élénk színek, ősznek a tégla és terrakotta, míg a nyárnak a telítetlenebb, pasztell színek állnak igazán jól.

Pirosító: por vagy krém

Ha a nő nem használ alapozót, akkor érdemes krém állagú pirosítót választania, mert ez jobban tapad közvetlenül a bőrre és tartósabb lesz. A krémes állagú pirosítókat felvihetőek újjal, apró ütögető mozdulatokkal. Vigyázat! Ne maradjon foltos a végeredmény. Ha alapozót és púdert is használ, akkor mindenképpen por állagú (ez lehet préselt vagy gyöngy is) pirosító javasolt, mert a púderben ezeket könnyebb eldolgozni ecsettel.

Hová kerüljön a púder?

Szögletes arcformánál körkörösen vigye fel a pirosítót, ezzel lágyíthatóak a vonások. Kerek arcformánál az arccsont alsó részére vagy teljesen az arccsont alá vigye fel a pirosítót, ezzel vékonyítható az arc.

Ovális arcformánál az arccsont legkiugróbb részére tegye a pirosítót és dolgozza el a füle felé. Hosszúkás arcformánál tegye a pirosítót az arccsont tetejére, ezzel optikailag tudja szélesíteni az arcot.

A Pingvin Patika webáruházának kínálatában elérhető pirosító nemcsak üdévé és természetes árnyalatúvá varázsolja a bőrt, hanem az arcról felszívja a zsírt és a vizet.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.