FS Hydro ránctalanító szérum

Kiszerelés:
30ml
SKU:
129061
EAN:
7640119233086
Th:
6
/
4

FS Hydro ránctalanító szérum

Őssejtes intenzív mélyhidratáló szérum

Patikai ár:
15 159 Ft
Internetes ár
13 643 Ft
Egységár: 13643 Ft
Megtakarítás: 1516 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

FS Hydro ránctalanító szérum

A termék az arcbőr intenzív mélyhidratálására és teljeskörű megújítására őssejtes hatóanyagokat, peptideket és Holt-tengeri ásványokat tartalmazó hatékony biotechnológiai koncentrátum, amely biztosítja a sejtek intenzív mélyhidratálását, ránctalanító hatású és elősegíti a természetes kollagénképződést a bőrben.

A hozzzáadott ozmoregulációs hatóanyagok biztosítják a víz optimális egyensúlyát, megújítják a bőr vízmegkötő képességét és feltöltik a bőr vízkészletét mind a a bőr felső, mind annak mélyebb rétegeiben. A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat. A termék használata által a bőr nedvességtartalma fokozódik, tökéletesen hidratálttá válik, miközben az arbőr megfiatalodik és ráncai kisimulnak.kiszerelés: 30 ml

További információ
EAN 7640119233086
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:FS Hydro ránctalanító szérum

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége