CC Ceutical Night Life krém

Kiszerelés:
30ml
SKU:
125551
EAN:
7640119232652
Th:
8
/
8
CC Ceutical Night Life krém-életteli ragyogás az alkalmi programokhoz. Gyöngyházfényű csillogás speciális pigmentekkel, erőteljes bőrvédelem és hidratálás.
Patikai ár:
7 569 Ft
Internetes ár
6 812 Ft
Egységár: 6812 Ft
Megtakarítás: 757 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

CC Ceutical Night Life krém
Az FC CC krém Night life pigmentjeinek köszönhetően tökéletesíti a bőrszínt, miközben ragyogó csillogást kölcsönöz az arcbőrnek. Az arcbőr nagyfokú védelmét, hidratáltságát és regenerációját a következő hatóanyagok kombinációjával biztosítja:
-Sacharomyces ferment – Biotechnológiai úton előállított, mikroorganizmusok által termelt hatóanyag, melynek öregedésgátló és bőrt védelmező hatása ismert. A vizsgálatok azt mutatják, hogy jelentősen védi a bőrt az ózon káros hatásaival szemben. Alacsony páratartalom mellett a földközeli magas ózon-koncentráció következtében irritáló hatású ózon szaporodhat fel, amely gyulladásokat okozhat nemcsak a kültakarón, de a nyálkahártyákon is. Az élesztőkivonat védelmezve a bőrt az irritáló hatású ózon és a szabad gyökök káros hatásaival szemben, jelentősen csökkentheti a bőr kronológiai öregedésének jeleit. Kapszulába zárt C-vitamin – előnye, hogy gyorsabban és hatékonyabban tud hasznosulni a bőrben. A C-vitamin hozzájárul a bőrben zajló kollagén és glükózaminoglikán képződéshez, így javítja a bőr rugalmasságát és tömörségét. Mint egy kiváló antioxidáns, megvédi a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól, ezáltal erősíti a bőr természetes védelmi rendszerét. A C-vitamin további értékes tulajdonsága, hogy javítja a bőr pigmentációs folyamatait, melynek köszönhetően segít a pigmentfoltok halványításában. Betain – erősíti a bőr hámsejtjei közti kapcsolatot, mellyel megakadályozza a bőr vízvesztését és a környezetből származó káros anyagok – allergének, szennyedőzések – bejutását az arcbőrbe.
További információ
EAN 7640119232652
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:CC Ceutical Night Life krém

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége