Óvszer Poweros - 18x

Kiszerelés:
18x
SKU:
792379
EAN:
6922954821583
Th:
8
/
4

Óvszer Poweros

A Poweros Premium Condom egyedi és innovatív termék az óvszerpiacon. Hosszú évek óta az első olyan fejlesztés, amelynél nem a megszokott „új szín”, vagy „új íz” a fejlesztés, hanem a condom használatától származó olyan pozitív élettani hatások, melyek megkülönböztetik versenytársaitól.

Patikai ár:
3 899 Ft
Internetes ár
3 509 Ft
Egységár: 194.94 Ft / db
Megtakarítás: 390 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Óvszer Poweros

A Poweros óvszer a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelő latex, és a világon egyedülálló, saját fejlesztésű Yule kompozit-kerámia keveréke, ahol a hagyományos óvszerek használatának előnyeit ötvözzük a Yule infra hatásának erejével.

A hatóanyag az óvszer alapanyagába /latex/ van emulgeálva, nem pedig a felületén, így biztosítja a maximális intenzitást és a kétoldali hatást, azaz nemcsak használója, hanem partnere számára is hasznos

A termék működése az infra hatású kompozit-kerámia alapanyag azon hatásán alapszik, mely a hajszálerekre hat. A speciális óvszer, a felhasználás jellegéből adódóan a használója  testhőmérséklete miatt a hatóanyag számára már alapesetben is gerjesztett körülményeket jelent, növelve ezzel a hatásfokát.
Hatása az idegvégződéseket stimulálja, kapilláris-értágító, fokozott vérbőséget okoz, ezáltal nem csak a férfiak, hanem a hölgyek számára is fokozott örömérzést jelent már egy 4-8 perces aktus ideje alatt is!

Ellentétben az orálisan bevehető potencianövelő hatású szerekkel, a hatása csak lokális, és semmilyen káros mellékhatása nincs.
Fontos lehet azoknak, akik enyhe vagy ideiglenes merevedési zavaroktól szenvednek, akik felpezsdíteni akarják a szexuális életüket, vagy akiknek fontos a kölcsönös örömszerzés.
Az óvszerek esetében ez egy kétoldali hatásban teljesedhet ki, hiszen nemcsak használója, hanem partnere számára is előnyt hoz a fent levezetett tulajdonság, tekintve hogy az aktív hatóanyag az óvszer alapanyagába kerül vegyítésbe (latexbe) és nem csak a felületre. Ezáltal kettőssé válhat az örömszerzés, mivel mindkét fél stimulált. 
Fontos lehet még, hogy az idegvégződések túlstimuláltságát csökkenti, ezáltal késlelteti az orgazmus idő előtti bekövetkezését.


A védelmi funkció természetes, ugyanúgy, mint egyéb - hatóanyag nélküli - terméknél. Ellenjavallat semmilyen formája nem ismert, ellentétben bármilyen mesterséges anyaggal szemben, illetve amit e-célból tablettaként, (beszedhető stimuláló szerként) használnak.

Lehetséges negatív vonatkozások:

  1. A termék használata nem jelent megoldást súlyos mentális obstrukció esetén.
  2. Ezen kívül, a termék hatástalan lehet tartós fiziológiai rendellenességeknél.
  3. A termék csak normális élettani aktus idő alatt fejti ki pozitív hatását. (A legalacsonyabb küszöbérték: 4-5 perc.)

Milyen igényt elégíthet ki, és milyen problémára nyújthat megoldást?

  • Védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen;
  • Véd a nemi betegségek ellen;
  • Baktérium és gombaölő hatású;
  • Gyulladáscsökkentő hatású;
  • Fokozza az érintett területek vérellátását illetve anyagcseréjét;
  • Felpezsdíti a nemi életet;
  • Növeli a szexuális vágyat.

A termék átlagosan 4-5 perc használat után fejti ki pozitív hatását.

További információ
EAN 6922954821583
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Óvszer Poweros - 18x

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége