Femarelle Balance kapszula

Kiszerelés:
56x
SKU:
205359
EAN:
7290006910257
Th:
13
/
7

Femarelle Balance kapszula

A Femarelle® Balance negyven feletti hölgyeknek ajánlott a hangulat, a bőr és a haj egészséges állapotának fenntartása érdekében.

Patikai ár:
8 279 Ft
Internetes ár
7 451 Ft
Egységár: 133.05 Ft / db
Megtakarítás: 828 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Femarelle Balance kapszula

Femarelle® Balance étrend-kiegészítő kapszula

Tájékoztató

Mi is a Femarelle® Balance?

A Femarelle® Balance negyven feletti hölgyeknek ajánlott a hangulat, a bőr és a haj egészséges állapotának fenntartása érdekében, melyek változásai az ösztrogénszint csökkenéséből adódnak abban a természetes folyamatban, melyen a nők szervezete átesik a menstruációs periódus teljes megszűnéséig.

A Femarelle® Balance egyedülálló formulája szabadalmi oltalom alatt álló fermentált szója kivonatot (DT56a), lenmagot, B2 vitamint és biotint tartalmaz. A B2 vitamin és biotin hozzájárulnak a normal nyálkahártya, az egészséges bor és idegrendszer működéséhez és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Továbbá a biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához,a B2 vitamin pedig hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

A Femarelle® Balance olyan egyedi gyártási technológiával készül, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során.
A szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. Ez az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Balance-ban. A Femarelle® Balance nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Miért szenvedünk ezektől a tünetektől?

Amikor a nő eléri a negyvenes évei elejét, egyre kevesebb tüsző hagyja el a petefészkeit. Ennek eredményeképp egyre ritkábban fordul elő ovuláció, mely a mentsruáció rendszertelenségét eredményezi. Mivel az ösztrogén elsődlegesen a petefészekben fejlődő tüszőkben termelődik, ezért a szervezet ösztrogénszintje is csökkenni kezd. Ebben az átmeneti
periódusban, mely a reproduktív időszak és a menopauza időszaka között van, a hormonszint jelentősen ingadozik, és ez fizikai, mentális és lelki kiegyensúlyozatlansághoz vezet. Ezek a
tünetek sokszor nagyon hasonlítanak a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteire, csak intenzívebbek és jóval hosszabb ideig tartanak.

Hangulatingadozások, csökkent energiaszint, alvási nehézségek, elvékonyodott, száraz bőr és hajhullás – csak néhány tünet, melyek összefüggésben állnak az ösztrogénszint csökkenésével. A tünetek megjelenése és intenzitása minden nőnél más és más, az életminőségben bekövetkező változás megjelenése azonban mindannyiuknál azonos.

Ajánlott adagolás, használati utasítás

A Femarelle® Balance kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel és egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle® Balance kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a következő napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevinni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.

A Femarelle® Balance kapszulák összetétele:

Minden kapszula tartalmaz:

  • DT56a (fermentált szója kivonat) 322 mg
  • Linum usitatissimum (lenmag kivonat) 50 mg
  • B2 vitamin (Riboflavin) 1 mg
  • Biotin 100 μg

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A termék nem szedhető a terhesség alatt, a szoptatás idején, illetve 12 év alatti gyermekek nem szedhetik. Amennyiben Ön gyógyszert szed, egyeztessen kezelőorvosával a termékek egyidejű szedésével kapcsolatban!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, szobahőmérsékleten tárolandó, a hőmérséklet nem haladhatja meg a 30 oC-t! A termék az eredeti csomagolásban tárolható, minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig. A lejárati időn túl a terméket nem szabad felhasználni! Más gyógyszerekkel együtt nem tárolható egy csomagolásban. Gyermekektől távol tartandó

Gyártó

Se-cure Pharmaceuticals Ltd., Dalton Industrial Area, 1381100, Israel

További információ
EAN 7290006910257
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Femarelle Balance kapszula

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége