Clearblue digitális ovulációs teszt

Kiszerelés:
10x
SKU:
111018
EAN:
4084500760028
Th:
11
/
8

Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet. Az ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legtermékenyebb napját az egyes ciklusokban úgy, hogy méri a termékenységért felelős kulcsfontosságú hormon, a luteinizáló (sárgatestserkentő) hormon (LH) szintjének változását.

Patikai ár:
8 679 Ft
Internetes ár
6 075 Ft
Egységár: 607.5 Ft / db
Megtakarítás: 2604 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet. Az ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legtermékenyebb napját az egyes ciklusokban úgy, hogy méri a termékenységért felelős kulcsfontosságú hormon, a luteinizáló (sárgatestserkentő) hormon (LH) szintjének változását. Megbízhatóbb, mint a naptár módszer vagy a hőmérős módszer*, és digitálisan kijelzett, teljesen egyértelmű eredményt ad.

 

  • Megmutatja az Ön 2 legtermékenyebb napját- Azáltal, hogy megadja a teherbeesés legalkalmasabb 2 napot, Ön biztosabb lehet abban, hogy a megfelelő időben próbálkozik.

  • 99% feletti pontosság- Megbízhatóbb a legtermékenyebb nap megállapításában, mint a naptár módszer és a hőmérős módszer*

  • Digitálisan megjelenített egyértelmű eredmény- Az egyértelmű digitális kijelző révén az eddigieknél egyszerűbben leolvasható az eredmény.

  • Egyszerűen használható- Egyedi villogó „tesztcsík” szimbólum mutatja, hogy a digitális ovulációs teszt működik 

Használati útmutató:

Az eredmény 3 percen belül megjelenik a kijelzőn. 
Ha az eredmény, Ο nem sikerült LH-csúcsot kimutatni. Ismételje meg másnap a tesztet egy új tesztcsíkkal. Az eredmény leolvasása után FONTOS, hogy a kiadás gomb megnyomásával eltávolítsa a tesztcsíkot. A teszt eredménye csak a tesztcsíktartó kijelzőjén olvasható le. Az eredmény a tesztcsíkon látható vonalakból nem állapítható meg. 

Ha az eredmény, I akkor sikerült az LH-csúcsot kimutatni, és Ön elérte a legtermékenyebb időszakot. Az elkövetkező 48 órában a legnagyobb az esélye annak, hogy szexuális együttlét után teherbe esik. Ebben a havi ciklusban nincs szükség további tesztelésre.

Az eredmény 8 percig látható a kijelzőn.
Ha a tesztcsík még a tartóban van, és a kijelző üres, távolítsa el a tesztcsíkot, és az eredmény 2 percig ismét megjelenik.

A használt tesztcsíkot ne helyezze vissza.

További információ
EAN 4084500760028
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Clearblue digitális ovulációs teszt

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége