Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 75cm

SKU:
672855
Th:
S
/
76

Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 75cm

A medenceszorító öv a csontos medencegyűrűt körbefogja, a rugalmasságot kétoldalán gumiszalagok biztosítják. Elől tépőzárral szabályozható. A gerincet a hagyományos változatnál pelotta támasztja meg, a bélelt változatnál 4 db merevítő-támasztó pánt van elhelyezve. A medenceövet kinyitott állapotbna a nagytomporok magasságában a medence köré helyezzük. A medenceöv zsebében elhelyezett gernctámaszték kerüljön a gerinchez. 

6 566 Ft
Ez a termék készlet hiány miatt jelenleg nem megrendelhető. Kérjük térjen vissza néhány nap múlva, mert hamarosan készlet érkezik!
Egységár: 6565.9 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 75cm

Javallat: Lumbális porckorong elfajulás, elhasználódás kezdeti szakaszában már a profilaxis érdekben is érdemes használni. Insatbil gerincnél, hosszabb állással, emeléssel, hajlongással vagy üléssel járó terhelések esetén. Porckorong műtétek után néhány hónapi viselése javasolt.

További információ
EAN 0
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 75cm

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége