Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 120cm

SKU:
672760
Th:
S
/
76

Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 120cm

A medenceszorító öv a csontos medencegyűrűt körbefogja, a rugalmasságot kétoldalán gumiszalagok biztosítják. Elől tépőzárral szabályozható. A gerincet a hagyományos változatnál pelotta támasztja meg, a bélelt változatnál 4 db merevítő-támasztó pánt van elhelyezve. A medenceövet kinyitott állapotbna a nagytomporok magasságában a medence köré helyezzük. A medenceöv zsebében elhelyezett gernctámaszték kerüljön a gerinchez. 

6 566 Ft
Ez a termék készlet hiány miatt jelenleg nem megrendelhető. Kérjük térjen vissza néhány nap múlva, mert hamarosan készlet érkezik!
Egységár: 6565.9 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 120cm

Javallat: Lumbális porckorong elfajulás, elhasználódás kezdeti szakaszában már a profilaxis érdekben is érdemes használni. Insatbil gerincnél, hosszabb állással, emeléssel, hajlongással vagy üléssel járó terhelések esetén. Porckorong műtétek után néhány hónapi viselése javasolt.

További információ
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Medenceszorító öv F 17/P(Promobil) 120cm

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége