Maxis Micro AM harisnyanadrág 3 méret zárt lábfejű

Kiszerelés:
1x beige
SKU:
B15606192

Maxis Micro AM harisnyanadrág 3 méret zárt lábfejű

Kedves Vásárlók!

Nagy örömünkre szolgál, hogy eg új fajta orvosi kompressziós harisnyát mutathatunk be Önöknek. Rendszeres használata segít a viszértágulat kezelésében, valamint megakadályozza az ödéma megjelenését is. A harisnya használata során megfelelő körültekintés szükséges. Ne változtasson a terméken mechanikusan! Ne vágja ki a felesleges fonalakat a termék belsejéből, ezek bizonyos funkciókat látnak el.

Patikai ár:
9 826 Ft
Internetes ár
1 965 Ft
Ez a termék készlet hiány miatt jelenleg nem megrendelhető. Kérjük térjen vissza néhány nap múlva, mert hamarosan készlet érkezik!
Egységár: 1965 Ft / db
Megtakarítás: 7860.99 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Maxis Micro AM harisnyanadrág 3 méret zárt lábfejű

Hogyan kell felvenni a kompressziós harisnyát?


Mindig száraz bőrre húzza fel a kompressziós harisnyát. A legjobb, ha közvetlenül felkelés után felveszi, még mielőtt a lábait erőltetné. Soha ne a felső pereménél húzzva vegye fel a harisnyát. Fokozatosan húzza, hogy elkerülje a károsodást. A nem zárt lábfejű termékekhez a lábujjaktól a sarok irányába húzódó finom öv
kapcsolódik, hogy megkönnyítse a felvételt. Fogja meg a harisnyát úgy, hogy a boka területéig leereszti a felső részét. Helyezze a hüvelykujját a harisnyába, óvatosan fogja meg a harisnyát és húzza át a lábujjakon a lábfejére, majd fokozatosan tovább a sarkára. A sarok területén kell a legnagyobb erővel húzni, hogy a harisnya könnyebben felcsússzon. A boka területén a legnagyobb a kompressziós nyomás, a termék itt a legszűkebb. Fokozatosan húzza fel a harisnya további részeit a térd területéig vagy magasabbra, a harisnya tipusától függően. Befejezésként a tenyerével simítsa végig a harisnyát a boka irányába, amig a lába egész felületén nem
érzi a kompressziós hatást. Így elkerülheti a gyűrődések kialakulását, és kisimíthatja az egyenetlenségeket. Kezdetben úgy tűnhet, hogy a harisnya felvétele túl nehéz. Rendszeres használat esetén biztosan megtanulja, hogyan lehet könnyebben felvenni. A használati utasításban képeken is bemutatjuk, hogyan lehet könnyebben felvenni a harisnyát (kompressziós harisnya a) nyitott fejű, b) zárt feju). A MAXIS választékában található fém harisnyafelhúzó segédeszköz megkönnyíti a kompressziós harisnya felvételét.

Fontos tanács

A termék felvétele során vegye le a gyűrűit, mert gyakran ez okozza a termék sérülését. Ezen kívül  gondosan ápolja a lábát is, a lábon lévő érdes felszín a termék sérülését okozhatja. Ne vágja le a termék belsejében hagyott fonalakat, mert ezek technikai okokból vannak ott, nem hibás a termék. Kérjük, a harisnyát ne saját kezűleg varrja meg, mivel ez ronthatja a minőségét és a hatását. A termék hosszú élettartamának megőrzése érdekében az is fontos, hogy megfelelő cipőt viseljen. Zárt cipő
viselése esetén tanácsos pamut zoknit húzni a kompressziós harisnya fölé. Kövesse az orvos által felírt kompressziós osztály értékét. Ellenőrizze, hogy a kompressziós osztályra vonatkozó információ megegyezik-e a termékre varrt címkén és a termék csomagolásán. Száraz helyen, közvetlen napfenytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó. 

Gondozás

A termék mosása és gondozása során azt ajánljuk, hogy kövesse a textil cimkén található szimbólumokat. A termék tisztítsa során ne használjon semmilyen szerves oldószert (benzint, stb.),valamint védje a terméket bőrápoló olajoktól vagy a káros hatású kenőcsöktől, amelyek vékony réteget képeznek a felszinen, és nagymértékben csökkentik a termék tapadási képességét. A megfelelő tapadási tulajdonság visszanyerhető, ha a szilikon csíkokat alkoholos oldattal áttörli.

Ellenjavallatok

Előrehaladt perifériás artériás betegség, dekompenzáló szívelégtelenség, szeptikus visszérgyulladás, gyulladás

Javallatok 

Elsődleges és másodlagos visszértágulat, visszértágulat terhsség során, trombózis megelőzése, vénafal-gyulladás, a krónikus vénás elégtelenség minden következménye, poszt-trobotikus szondróma, ödéma terhesség során valamint műtét utáni trombózist követően, ciklikus és ismeretlen eredetű ödéma, terhesség során valamint műtét utáni trombózist követően, ciklikus és ismeretlen eredetű ödéma, limfa ödéma és túlsúly iatti ödéma, szkleroterápiát és vénás sebészi beavatkozást követően, angiodiszplázia, gyógyult viszérgyulladás utáni állapot, trombózis állapota.

További információ
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Maxis Micro AM harisnyanadrág 3 méret zárt lábfejű

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége