Herbária hurutoldó teakeverék

Kiszerelés:
100g
SKU:
142306
EAN:
5997005330223
Th:
5
/
6
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hurutos megbetegedésekben a köhögési inger csökkentésére, a letapadt nyák elfolyósítására, a felköhögés megkönnyítésére.
Patikai ár:
1 199 Ft
Internetes ár
971 Ft
Egységár: 9710 Ft / kg
Megtakarítás: 228 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Herbária hurutoldó teakeverék
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati adatok igazolják. A teakeverék hatóanyagai elősegítik a hurutos megbetegedésekben felhalmozódott nyák elfolyósítását és megkönnyítik annak felköhögését. Enyhe gyulladáscsökkentő hatású.
Mi a hatóanyaga?
Egy púpozott evőkanálnyi készítmény (kb. 5 g) tartalma: 2,5 g orvosi zilíz levél (Althaeae folium), 1,0 g orvosi zilíz gyökér (Althaeae radix), 0,75 g igazi édesgyökér (Liquiritiae radix), 0,5g kamilla-virágzat (Matricariae flos) és 0,25g mórmályvavirág (Malvae mauritii flos).
Mit tartalmaz még a készítmény?
A teakeverék a gyógynövényeken kívül mást nem tartalmaz.
Mikor ajánlott a készítmény fogyasztása?
Felső légúti megbetegedésekben a köhögési inger csökkentésére, a kaparó érzés (torok) megszüntetésére. Hurutos tünetekben a letapadt nyák felköhögésének/kiürülésének megkönnyítésére.
Mikor nem ajánlott a készítmény alkalmazása?
A teakeverék alkalmazása nem ajánlott bármely alkotórészével szembeni túlérzékenység esetén. Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt?
A teakeverék nyálka tartalmú komponenseket tartalmaz, melyek a légutak felületén bevonatot képezve csökkentik a gyulladt nyálkahártya érzékenységét, enyhítik a köhögési ingert.
Tudnia kell, hogy kezelendő problémái milyen eredetűek. Amennyiben bizonytalan a tünetek okában, forduljon orvosához. Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek?
Összetétele és alkalmazási javaslata alapján a készítmény 3 éves kortól gyermekeknek is ajánlott.
Alkalmazható-e a teakeverék más gyógyszerekkel?
A hurutoldó teakeverék és más gyógyszer vagy gyógyhatású termék bevétele közötti idő 1-2 óra legyen.
Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt?
A készítmény alkalmazása várandósság esetén nem ajánlott, szoptatás ideje alatti alkalmazását beszélje meg szakemberrel (orvos, gyógyszerész).
Hogyan és milyen adagolásban kell a teát fogyasztani?
Egy púpozott evőkanálnyi (kb. 5g) teakeveréket 1 csésze (kb. 2,5dl) forró vízzel leönteni, hagyni kihűlni, majd szűrni. Tetszés szerint ízesítve kortyonként fogyasztani, naponta 1-3 csészével.
Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?
Az adagolási javaslat betartása esetén, esetleges egyéni túlérzékenységen kívül, egyéb mellékhatás nem ismeretes. Ha nem várt hatást észlel, hagyja abba a tea fogyasztását.
Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?
A készítmény gyermektől elzárva tartandó!
Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
A teafogyasztását a panaszok megszűnéséig javasoljuk. Ha 4-5 nap után nem javul az állapota, keressen fel szakembert.
Hogyan kell tárolni a készítményt?
Legfeljebb 25 °C-on, nedvességtől védve.
Csomagolási egység: 100 g
További információ
EAN 5997005330223
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Herbária hurutoldó teakeverék
BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielõtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintõ, elõírásszerû alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplõ információkra a késõbbiekben is szüksége lehet. Herbária Hurutoldó teakeverék (Herbária Zrt.) Gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyásza- ti adatok igazolják. A teakeverék hatóanyagai elõsegítik a hurutos megbetegedésekben felhalmozódott nyák elfolyósítását és megkönnyítik annak felköhögését. Enyhe gyulla- dáscsökkentõ hatású. Mi a hatóanyaga? 1 tetézett evõkanál készítmény (kb. 5 g) 2,5 g Orvosi ziliz levelet (Althaeae folium), 1,0 g Orvosi ziliz gyökeret (Althaeae radix), 0,75 g Igazi édesgyökeret (Liquiritiae radix), 0,5 g Kamillavirágzatot (Matricariae flos) és 0,25 g Mórmályvavirágot (Malvae mauritii flos) tartalmaz. Mit tartalmaz még a készítmény? A teakeverék a gyógynövényeken kívül mást nem tartalmaz. Mikor ajánlott a készítmény fogyasztása? Felsõ légúti megbetegedésekben a köhögési inger csökkentésére, a kaparó érzés (torok) megszüntetésére. Hurutos tünetekben a letapadt nyák felköhögésének/ kiürülésének megkönnyítésére. Mikor nem ajánlott a készítmény alkalmazása? A teakeverék alkalmazása nem ajánlott bármely alkotórészével szembeni túlérzékenység esetén.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége