Aurecon Ring Stop kapszula

Kiszerelés:
30x
SKU:
122874
EAN:
7640119232393
Th:
3
/
7

Fülzúgás, fülcsengés elleni étrendkiegészítő készítmény Vitaminokkal és természetes összetevőkkel a fülzúgás kezelésére .A komló nyugtatja, a B1-vitamin támogatja az idegrendszer működését. A Ginkgo biloba jótékony hatással bír a mentális funkcióra. A B6- és C-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A komló és a Valeriána segíti a természetes alvást.

Patikai ár:
3 609 Ft
Internetes ár
3 248 Ft
Egységár: 108.27 Ft / db
Megtakarítás: 361 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Aurecon Ring Stop kapszula
Jellemzés:
A komló nyugtatja, a B1-vitamin támogatja az idegrendszer működését. A Ginkgo biloba jótékony hatással bír a mentális funkciókra. A B6- és a C-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A komló és a Valeriana (orvosi macskagyökér) segíti a természetes alvást.
AURECON Ring stop
Ajánlott adagolás:
napi 2 x 1 kapszula
Figyelmeztetés:
Gyermekek, várandós és szoptató anyák részére nem ajánlott. Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. A macskagyökér fokozhatja a barbiturátok, alkohol és benzodiazepinek szedatív hatását. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen, 10-25 °C között tartandó.
Összetevők:
Pueraria lobata (kudzu), komló, C-vitamin, citrus bioflavonoidok, csomósodásgátló: magnézium sztearát, fűzfakéreg, alfa liposav, orvosi macskagyökér, Q 10 koenzim, Ginkgo biloba, B6- vitamin, B1-vitamin, kapszula anyaga: kemény zselatin
Ókori bölcsesség, de ma is érvényes az arany középút elve
Napjainkban erősödő tendenciát mutat a természetes dolgok iránti érdeklődés. Egyre többen keresik a bio élelmiszereket az egészségtudatos életvezetés részeként. A betegségek gyógyításában is tért hódítanak az alternatív terápiák és a gyógynövények használata, mely tudás fontos értéket képvisel. Nem szabad azonban a végletekbe esni, hiszen ezen módszereknek is megvannak a korlátai, ahogy a „nyugati” orvoslás is rendelkezik olyan tudással és terápiás módszerekkel, melyek pótolhatatlanok. Mivel az emberi szervezet nem egy gépezet, működésére hatással vannak lelki tartalmak és a környezeti tényezők is, így komplex egységében kell kezelni. Ez főként olyan panaszoknál szembeszötlő, ahol nem mindig mutatható ki szervi elváltozás. Ilyen, igen sokakat érintő probléma például a tinnitus* (fülcsengés, fülzúgás), mely egyre fiatalabb korosztályt érint. A hatékony kezelés team munka, melyben több szakember vesz részt. A gyógyszeres terápia alappillére a keringésjavítók mellett, a betegek szorongásának csökkentése, nyugtatása, a pihenés segítésére. Természetesen javasolnak idegműködést támogató vitaminokat és antioxidáns vegyületeket is, melyek önmagukban nem gyógyítanak, hanem a szervezet egészséges működését támogatják, mégis alapvető részét képzik a komplex terápiának. Ezen hatások elérésére együttesen használhatnak hagyományos gyógyszereket és gyógynövényeket, egyedi megítélés alapján. Fontos tehát, hogy értő módon, nem végletekben gondolkodva, egyénre szabottan használjuk fel a tudományos ismereteket és a népi tapasztalatokat.

További információ
EAN 7640119232393
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Aurecon Ring Stop kapszula

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége