Barnys Aloe Vera Forte gél (2x500ml)

Kiszerelés:
2x500ml
SKU:
473809
EAN:
621629903208
Th:
12
/
8

A Barny´s ALOE vera FORTE termék növényi eredetű étrend-kiegészítő, mely szabadalmaztatott, magas minőségű, 100 %-os aloe gélt – ACTIValoe® – tartalmaz, melyet az ökológiai termesztésű Aloe barbadensis Mill. leveleiből nyernek.

Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez,a bőr egészségének megőrzéséhez,és segíti az emésztést és a bélrendszer működését.

Patikai ár:
6 779 Ft
Internetes ár
6 101 Ft
Egységár: 3050.5 Ft / db
Megtakarítás: 678 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

A Barny´s ALOE vera FORTE termék növényi eredetű étrend-kiegészítő, mely szabadalmaztatott, magas minőségű, 100 %-os aloe gélt – ACTIValoe® – tartalmaz, melyet az ökológiai termesztésű Aloe barbadensis Mill. leveleiből nyernek.


Az aloe vera minőségét elsősorban a fontos poliszacharidok jelenléte biztosítja.

A Barny´s ALOE vera FORTE termék standardizált aloe vera kivonat, melynek poliszacharid tartalma eléri a súlytömeg szerinti 10 %-ot is, a Qmatrix® szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően.

A poliszacharidok magas koncentrációja biztosítja, hogy a Barny´s ALOE vera FORTE termékben a friss növény anyagaihoz hasonlóan minden biológiailag hasznos összetevő hatóanyag megmarad.
Az 
ACTIValoe® termék tisztaságát és minőségét tudományos elemzésekkel ellenőrizték, a nyersanyagok tisztaságát az IASC (Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács) is elbírálta.

A Barny’s ALOE vera FORTE termék fő élettani hatással bíró összetevője, az aloe vera támogatja:


• Az emésztő- és bélrendszert - segíti az emésztést és hozzájárul a belek normális működésének fenntartásához; az egészséges életmód részeként hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához (EFSA: ID 3721, 3947, 4331).


• Az 
immunrendszert - hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez; antioxidáns tulajdonságai révén véd a szabad gyökök ellen (EFSA: ID 1996, 3212, 3900).


• A 
bőrt - hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez (EFSA: ID 1995). 

                                                      
Hatóanyag mennyisége:  

5 ml          15 ml          25 ml          50 ml
Aloe vera kivonat Qmatrix® ACTIValoe® (200:1):
 

25 mg        75 mg       125 mg      250mg                                  
Az 
ACTIValoe® minőségi nyersanyagot több mint 700 élenjáró gyógyszerészeti,  élelmiszeripari és kozmetikai vállalat használja, 30 országban szerte a világon.


A Barny´s ALOE vera FORTE termék nincs mesterségesen sűrítve. 

TERMESZTÉS ÉS FELDOLGOZÁS:
Az Aloecorp, Inc. vállalat az aloe vera gyűjtésével és feldolgozásával foglalkozik, az „Idő, hőmérséklet és higiénia“ (TTS – Time, Temperature and Sanitation) irányelvvel összhangban. A szigorúan higiénikus gyártási folyamatokat irányelvek szabályozzák, melyek megadják a feldolgozás pontos idejét és hőmérsékletét, hogy az aloe vera növény biológiai hatóanyagai
megmaradjanak.

GMP követelményeknek megfelelő minőségben gyártva.

GRAS: tanúsítvány „Általában biztonságosnak tekinthető.”

USDA organic: vegyszermentes, organikus termesztés.

IASC certified: Az aloe vera tudományos egyesületének tagja.

Qmatrix®: kizárólag az ACTIValoe® számára kifejlesztett legmodernebb feldolgozási technológia.

ACTIValoe® Az Aloecorp Inc. vállalat – a világ legnagyobb aloe vera gyártójának a védjegye.

KOSHER certified: a termékek legszigorúbb minőség- és gyártásellenőrzése.

További információ
EAN 621629903208
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Barnys Aloe Vera Forte gél (2x500ml)

Hatóanyag mennyisége: 5 ml 15 ml 25 ml 50 ml
Aloe vera kivonat Qmatrix® ACTIValoe® (200:1): 25 mg 75 mg 125 mg 250 mg

Összetevők: Tisztított víz, Qmatrix® ACTIValoe® (200:1), antioxidáns (citromsav), tartósítószer (nátrium-benzoát, kálium-szorbát).

Adagolás: Felnőtteknek 15 ml Barny´s ALOE vera FORTE keverve 100 ml vízzel. Az emésztési folyamatok támogatása céljából 25 ml Barny´s ALOE vera FORTE keverve 100 ml vízzel. 3-12 éves gyermekeknek 5 ml Barny´s ALOE vera FORTE keverve cca 50 ml vízzel. A frissen készült italt 1x naponta fogyassza, lehetőleg éhgyomorra. A maximális napi adag felnőtteknél 50 ml, 250 mg Qmatrix® ACTIValoe® tartalommal, gyermekeknél pedig 15 ml, 75 mg Qmatrix®
ACTIValoe® tartalommal. A meghatározott ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni! Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra és egészséges életmódra. A termék nem alkalmas 3 évesnél kisebb gyermekek, állapotos és szoptató nők számára. Tárolja száraz helyen, 25 °C hőmérsékletig. Felbontás után tartsa hideg helyen, és lehetőleg 1 hónapon belül használja fel. Az oldat kristalizációja vagy színváltozása nem jelent termékhibát.
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Tartalom: 2x 500ml (66 napra elegendő adag).
Az alapanyag származási helye: Mexikó (Aloecorp, Inc.)

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége