Cikatridina kenőcs

Kiszerelés:
30g
SKU:
124031
EAN:
8032595870647
Th:
8
/
14

Felületi és mély sebek (horzsolások, vágások, égési sérülések, műtéti sebek, felfekvések és fekélyek) gyógyulási folyamatának kiegészítő kezelésére.

Patikai ár:
3 799 Ft
Internetes ár
3 153 Ft
Egységár: 3153 Ft
Megtakarítás: 646 Ft
Gyártó: Phytotec Hungaria Bt.

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.
Gondosan olvassa el a dobozban található használati útmutatót, mert a felhasználók számára fontos adatokat tartalmaz. A készítmény vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz. A maximális hatékonyság érdekében azonban a feltüntetett javallatoknak megfelelően kell alkalmazni.
  • Tartsa meg a használati útmutatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.
  • További információért vagy tanácsért forduljon orvosához és/vagy gyógyszerészéhez.
  • Forduljon orvosához, ha tünetei idővel nem enyhülnek.

Cikatridina®
NÁTRIUM-HIALURONÁT 0,2 %
kenőcs
ÖSSZETÉTEL 

Víz, folyékony paraffin, cetil-sztearil alkohol, édesmandula olaj, polioxietilén (2) sztearil éter, polioxietilén (21) sztearil éter, glicerin, szorbitol 70%, szilikon olaj, klórhexidin-diglukonát, imidazolidinil urea, nátrium-hialuronát, EDTA dinátrium só, BHT.

A KÉSZÍTMÉNY FORMÁJA

A CIKATRIDINA® kenőcs dobozában egy 30 g e tartalmú tubus található.

MILYEN TÍPUSÚ KÉSZÍTMÉNY A CIKATRIDINA® ÉS MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ?

A CIKATRIDINA® kenőcs hatása a benne lévő mukopoliszacharidnak, a hialuronsavnak köszönhető, ami a szervezet számos szövetében is nagy mennyiségben található meg. A hialuronsav a szövetek szerkezetét erősíti, így a szövet tónusát, tápanyagellátását és rugalmasságát javítja. Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a hialuronsav képes felgyorsítani és javítani az újrahámosodás és a szövet-helyreállítás folyamatát.

JAVALLAT

Bármilyen eredetű felületi és mély sebek (horzsolások, vágások, égési sérülések, műtéti sebek, felfekvések és fekélyek) gyógyulási folyamatainak kiegészítő kezelése.

MIKOR NEM ALKALMAZHATÓ A KÉSZÍTMÉNY?

Ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére.

Terhesség és szoptatás

A CIKATRIDINA® kenőcs alkalmazásának biztonságosságát terhesség és szoptatás alatt még nem bizonyították. Ilyen esetben az alkalmazást tanácsos kezelőorvosával megbeszélni.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre

Különleges óvintézkedések nem szükségesek.

KÖLCSÖNHATÁSOK MÁS KÉSZÍTMÉNYEKKEL

A CIKATRIDINA® kenőcs más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a kenőcsöt más, helyi alkalmazásra szolgáló készítménnyel – orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel - együtt alkalmazza.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI?

Minden alkalmazás előtt alaposan tisztítsa meg a kezelendő területet. A kenőcsöt finom masszírozó mozdulatokkal vigye fel az érintett területre, melyet szükség esetén gézzel védjen. A megfelelő higiénia érdekében mosson kezet a készítmény alkalmazása előtt és után.

MIKOR ÉS MENNYI IDEIG KELL A KÉSZÍTMÉNYT ALKALMAZNI?

Ha az orvos másképp nem rendeli, naponta 2-3-szor alkalmazandó. Az alkalmazás időtartama a tünetek változásától függ, szükség esetén a CIKATRIDINA® kenőcs hosszantartó kezelésre is alkalmas.

NEMKÍVÁNATOS HATÁSOK

Bármilyen helyi készítmény alkalmazása - különösen ha hosszabb időn át történik - túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha a használati útmutatóban felsorolt nemkívánatos hatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

FIGYELMEZTETÉSEK

Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön. Ne nyelje le!

LEJÁRATI IDŐ ÉS TÁROLÁS

A lejárati idő a csomagoláson (felh.) olvasható, és bontatlan, megfelelően tárolt termékre értendő. Ne használja fel a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás bontott vagy sérült. Az orvostechnikai eszköz szorosan lezárva, fénytől és hőtől védve tárolandó.

  ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ   Gyártó: FARMA-DERMA s.r.l.      Via dei Bersaglieri, 10 - 40010 Sala Bolognese (BO) OLASZORSZÁG (ITALY) Forgalmazó: Phytotec Hungária Bt. 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61. A használati útmutató legutóbbi felülvizsgálatának dátuma: 2014. április

További információ
EAN 8032595870647
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Cikatridina kenőcs

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége