Bálint Cseppek tüdőfüves csepp

Kiszerelés:
50ml
SKU:
848386
EAN:
5999559921193
Th:
4
/
9
A Tüdő-füves cseppek nyolc gyógynövény orvosi tüdőfű, kakukkfű, izlandi zuzmó, cickafarkfű, mezei zsurló és lándzsás útifű, orvosi ziliz, zsálya alkoholos vizes kivonata. Mindezek segítenek a felső légúti rendszer egészségének fenntartásához, a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.
Patikai ár:
2 669 Ft
Internetes ár
2 402 Ft
Egységár: 48.04 Ft / ml
Megtakarítás: 267 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.
Bálint Cseppek tüdőfüves csepp
A Tüdő-füves cseppek nyolc gyógynövény orvosi tüdőfű (Pulmonariae herba), kakukkfű (Thymus vulgaris herba), izlandi zuzmó (Cetraria islandica), cickafarkfű (Achillea millefolium), mezei zsurló (Equisetum arvanse) és lándzsás útifű (Plantago lanceolata), orvosi ziliz (Althaea officinalis L.), zsálya ( Salvia officinalis) alkoholos-vizes kivonata.
Fogyasztási javaslat: fő étkezés után 1x21 csepp, 1 pohár vízben oldva
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékben üledékesedés előfordulhat, mely nem befolyásolja a termék hatását.
További információ
EAN 5999559921193
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Bálint Cseppek tüdőfüves csepp

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége