Gravida Optima filmtabletta és lágyzselatin kapszula (2x84db)

Kiszerelés:
2x84
SKU:
833065
EAN:
5997001309759
Th:
13
/
5

A fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kiegészítésére ajánlott.

Patikai ár:
17 199 Ft
Internetes ár
12 599 Ft
Egységár: 6299.5 Ft / db
Megtakarítás: 4600 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

A Gravida Optima folsavat, kalcium-L-metilfolátot (Extrafolate-S®-t), vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó filmtabletta és omega-3 zsírsavakat tartalmazó lágyzselatin kapszula étrend-kiegészítő készítmény. A fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kiegészítésére ajánlott.

További információ
EAN 5997001309759
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Gravida Optima filmtabletta és lágyzselatin kapszula (2x84db)

Gravida Optima Folsavat, Extrafolate-S®-t, jódot, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó filmtabletta és DHA és EPA omega-3-zsírsavakat tartalmazó lágyzselatin kapszula étrend-kiegészítő készítmény.
A Gravida Optima fogyasztása a fogantatás tervezésekor, valamint a várandósság és a szop-tatás időszakában megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kiegészítésére ajánlott. A folát (folsav és Extrafolate-S®) részt vesz a sejtosztódásban, terhesség alatt az anyai szövetek növekedésében, szerepet játszik a normál aminosav-szintézisben és a vérképző-désben. A kiegészítő folsavbevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának a kockázati tényezője. A jótékony hatás napi 400 μg, a fogamzást megelőzően legalább egy
hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsavbevitellel érhető el. A velőcső-záródási rendellenességnek több kockázati tényezője van. A kockázati tényezők egyikének – alacsony folsavbevitel – megváltoztatása nem feltétlenül eredményezi a betegség kockázatának csökkentését, ha más okok vezetnek annak kialakulásához.


Az anya szervezetéből vagy az anyatejből felvett dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a mag-zat és az anyatejjel táplált csecsemő megfelelő agyi fejlődéséhez és szemének megfelelő fejlődéséhez. A kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból felnőttek számára aján-lott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav – EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztani.


Adagolás:
A Gravida Optima egy összetett étrend-kiegészítő készítmény, amely vitaminokat+ásványi anyagokat tartalmazó filmtablettákból és DHA és EPA omega-3-zsírsav tartalmú lágyzselatin kapszulákból áll.
Naponta egy filmtablettát és egy kapszulát étkezés közben, minimum egy deciliter folyadék-kal javasolt bevenni.


Figyelmeztetés:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges
életmódot.
Ne használja a komponensekkel szemben fennálló ismert túlérzékenység esetén!
Túlérzékenységi reakciók észlelése esetén orvoshoz kell fordulni.

Tárolás:

A termék száraz helyen, 25 °C alatt tartandó. A termék nedvességre érzékeny, nedves kézzel a terméket ne érintse. A nedvességtől való védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó.


Összetevő és Szerepe:

Folát
(folsav és Extrafolate-S®  A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek
(kalcium-L-metilfolát) növekedésében. Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul a normál vérképződéshez, ill. részt vesz a normál aminosav szintézisben.

DHA  Az anya szervezetéből vagy az anyatejből felvett dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének meg-felelő fejlődéséhez. A kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav – EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.
Jód      Hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez
és a pajzsmirigy normál működéséhez.
D-vitamin  A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és nor-mál fogazat fenntartásához. Hozzájárul az immunrend-szer normál működéséhez és szerepet játszik a sejtosz-tódásban.
B12-vitamin  A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyag-csere-folyamatokban és szerepet játszik a sejtosztódás-ban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a normál homocisztein anyagcseréhez.
A-vitamin  Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásá-ban.
Kalcium  A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Részt vesz a normál véralvadási folya-matokban.
B1-vitamin  A B1-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyag-csere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
B2-vitamin  A B2-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyag-csere-folyamatokban és hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.
B3-vitamin    A B3-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál műkö-
(Niacin  déséhez illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentésé-hez.
B5-vitamin    A B5-vitamin részt vesz a normál energiatermelő (Pantoténsav)   anyagcsere folyamatokban.
Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
B6-vitamin  A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyag-csere-folyamatokban és hozzájárul a normál pszicholó-giai funkció fenntartásához.
E-vitamin  Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szem-beni védelméhez.
Biotin    A biotin részt vesz a normál energiatermelő
(H-vitamin) anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrend-szer normál működéséhez. Hozzájárul a haj normál álla-potának fenntartásához.
C-vitamin  A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szem-beni védelméhez. Többek között hozzájárul az immun-rendszer normál működéséhez.
Magnézium     A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás
csökkentéséhez és az idegrendszer megfelelő működé-séhez.
Vas  A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállí-tásban, hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
Réz  A réz a szervezetben részt vesz a normál vasszállítás-ban. Részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.
Cink  Hozzájárul a normál DNS szintézishez, illetve szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartá-sában.
Mangán     A mangán részt vesz a normál energiatermelő
anyagcsere-folyamatokban.
Szelén  A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működé-séhez. Hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége