Femarelle Unstoppable kapszula

Kiszerelés:
56x
SKU:
181334
EAN:
7290006910271
Th:
11
/
7

Femarelle Unstoppable kapszula

Ha egy olyan terméket keresel, ami segít megőrizni a csontjaid és a hüvelyed egészségét, a Femarelle® Unstoppable–t ajánljuk neked.

Patikai ár:
8 199 Ft
Internetes ár
7 379 Ft
Egységár: 131.77 Ft / db
Megtakarítás: 820 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Femarelle Unstoppable kapszula

Az oszteoporotikus csonttörés legfőbb rizikófaktora az alacsony csontsűrűség.

A 60 éves kor fölötti nők és férfiak esetében is igen nagy kockázatot jelent az instabilitásból, izomgyengeségből eredő egyensúlyvesztés, elesés. Ennek gyakori következménye a csonttörés.

A Femarelle® Unstoppable olyan egyedi gyártási technológiával készül, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. A szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. Ez az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Unstoppable-ban.

30 éves kora körül minden nő testében megindul egy enyhe csontvesztési folyamat, mely a menopauza szakaszába érve az ösztrogénszint csökkenéséből adódóan évi 2-4% mértékűre nő. Ez a folyamat a csontszövet strukturális romlását és a csonttömeg csökkenését eredményezi. A törésre legérzékenyebb területek a csípő, a gerinc és a csukló.

Emellett az ösztrogén egyik legfontosabb szerepe a testünkben a nyálkahártya növekedésének és megfelelő vérellátásának biztosítása. Az ösztrogénszint csökkenése olyan kellemetlen tünetek megjelenéséhez vezethet, melyek leginkább a hüvelyben érzékelhetők. A hüvely fala vékonyabbá és szárazabbá válik, piros és irritált lesz, viszkető érzés léphet fel, és a szövet érzékenyebbé válik a sérülésekkel szemben. Ez a szexuális aktust kellemetlenné teheti, sőt, ellehetetlenítheti. Az ösztrogénhiány a hüvelyi baktériumok normális egyensúlyát is megváltoztatja. Az egészséges, savas környezet helyett lúgossá válik a hüvelyi pH, ami gyakori fertőzést eredményez.

Ragadd meg a pillanatot a 60-as éveidben is, hódítsd meg a jövőd!

További információ
EAN 7290006910271
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Femarelle Unstoppable kapszula

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége