Diffúzor

Diffúzor

A diffúzorok és párologtatók alkalmazása egyre népszerűbb, nem csak a kellemes hangulatuk miatt, de az egészségünk megőrzése szempontjából is. Számos gyógynövény olaj formájában való használata, mint a levendula vagy eukaliptusz elősegíti a betegségek gyorsabb leküzdését. Az illóolajok segítenek az immunrendszer megerősítésében, javítják az általános jóllétet és fertőtlenítik a szobát. Tekintse meg letisztult diffúzor és párologtató készülékeinket!

Dexoblok


Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

7 289 Ft

Internetes ár:

6 884 Ft

Internetes ár:

6 839 Ft

Internetes ár:

1 394 Ft

Internetes ár:

8 927 Ft

Internetes ár:

13 814 Ft

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Diffúzorok

Náthára, megfázásra használjon diffúzort!

Egy kis nátha miatt felesleges rögtön orvoshoz szaladni, főleg, ha van a tarsolyban néhány bevált házi praktika. A sok folyadék, a C-vitamin, a pihenés mindig jól jön, a gyógyteák is jó szolgálatot tehetnek. Elhanyagolni azonban a náthát, az egyszerűnek tűnő megfázást sem szabad, mert kezeletlenül komolyabbá válhatnak a tünetek és szövődményekkel is számolhatunk.

Házi praktikák

Az orrdugulás kezelésére használhat gyulladáscsökkentő orrcseppeket, tengeri sós orrspray-ket, amelyek nedvesítik az orrüreg nyálkahártyáját; enyhe gyulladáscsökkentő hatású gyógynövényes orrkenőcsöket, légzéskönnyítő mellkenőcsöket.

Segíthet a párologtatás (egyszerű gőzzel, esetleg gyógynövénnyel kombinálva: kamillával vagy orvosi zilízzel), az inhalálás vagy az infralámpa.

A növényi illóolajok serkentik az orrüreg- és a hörgők nyálkahártyáján lévő csillók mozgását, megkönnyítik a légzést, és elősegítik a váladék gyors távozását. A forró fürdőbe csöppentett illóolajok gyorsan szabaddá teszik a légutakat.

Köhögéscsillapító, gyulladásgátló hatásúak a lándzsás útifű kivonatot tartalmazó szirupok.

Az immunerősítő bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonatot tartalmazó cseppek gyorsítják a gyógyulást, enyhítik a nátha okozta panaszokat.

Aroma diffúzorok

Az aroma diffúzor otthon és a munkahelyen is hasznos: párásítja a levegőt, illatosít is, a megfelelő illóolaj használatával pedig jótékony hatással lehet a szervezetünkre, sőt a kedélyállapotunkra is. Mivel az aroma diffúzor igen nagy népszerűségnek örvend, bőséges a kínálat a Pingvin Patikák webáruházában is.

A diffúzor több mint párásító

Az aroma diffúzor nem csak párásító. Annál sokkal többet tud: párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé válhat. Az elektromos aroma diffúzor használatához áram szükséges, hálózathoz csatlakoztatható, vagy elemmel is működtethető. Az elektromos aroma diffúzorok közé tartoznak ultrahangos aroma diffúzorok és hideg levegő segítségével porlasztó diffúzorok is. Az ultrahangos aroma diffúzor ultrahang segítségével porlasztja a vízbe csepegtetett illóolajat, majd ezt látványos hidegköd formájában a levegőbe juttatja. Az ultrahangos aroma diffúzor csendesen működik, így még a hálószobában is használható.

Nézzen szét a Pingvin Patikák webáruházában, számos diffúzor közül válogathat!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.