evoPreg kapszula

Kiszerelés:
60x
SKU:
688043
EAN:
5999540070800
Th:
10
/
10
evoPreg kapszula
Patikai ár:
5 220 Ft
Internetes ár
4 698 Ft
Egységár: 78.3 Ft / db
Megtakarítás: 522 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

evoPreg kapszula

Az evoPreg egy olyan étrendkiegészítő, melynek összetevőit az eddigi tudományos ismeretek elemzésével állítottuk össze. A legfontosabb a vas és a folsav, amely a vérképzés működéséhez nélkülözhetetlen, azonban C-vitamin nélkül nehezebben tudják ellátni a feladatukat. A kalcium és a magnézium a sejtmembrán és a sejtek működésében játszik szerepet, ahogy a cink is. A vitaminok életfontosságúak ebben a korban is, de nem mindegyikből van szükség többletbevitelre. A feleslegesen bevitt vitaminok egy része roboráló hatású, szerepe lehet az elhízásban!

Gondoljuk csak el: egy 15 hetes magzat már szemmel láthatóan kisbaba, szopja az ujját, mozog. A súlya 50 gramm. Két hét múlva a súlya 125 gramm, ennyi idő alatt több mint kétszeresére nőtt! A negyvenedik héten pedig nagyjából 3500 gramm, ami hetvenszeres növekedést jelent! A születés után ez a folyamat drámai hirtelenséggel lassul le, de ami addig történik, az igazi csoda. Ehhez a csodához van szükség egészséges, vegyes táplálkozásra az anyának, mert ha bármely összetevő hiányzik, a fejlődés lelassul. Ezt a táplálkozást egészíti ki az evoPreg azokkal az anyagokkal, melyekre leginkább szükség van.

A magzat „önző”. Ami kell, azt elveszi az anyától, így előfordulhat, hogy az anya szervezetében alakulnak ki hiányállapotok, melyek gyengeséget és betegségekre való nagyobb fogékonyságot okozhatnak, így áttételesen károsíthatják a magzatot is. Az evoPreg célja az, hogy az ilyen hiányállapotokat elkerüljük.

osszetevok
 

Összetevők

 Étrend-kiegészítő készítmény vitaminokkal, kalciummal, vassal, cinkkel, folsavval és magnéziummal a terhesség miatt megváltozott igényekhez igazítva, az egészséges táplálkozás kiegészítéseként.

 Összetevők: A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, kalcium, vas, cink, folsav, magnézium.

A készítmény nem tartalmaz jódot!

Napi ajánlott fogyasztási mennyiség: naponta 2 kapszula javasolt a terhesség alatt végig fogyasztani.

Fontos figyelmeztetések: A javasolt napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A terméket a kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! Használat után a csomagolást mindig jól zárja vissza!

Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen.
Minőségét megőrzi a jelzett időpontig. Lásd a doboz alján.


További információ
EAN 5999540070800
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:evoPreg kapszula

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége