Tena Slip Maxi M nadrágpelenka

Kiszerelés:
1x
SKU:
212405
Gyártó/Forgalmazó:
Essity Hungary Kft.

A TENA ProSkin Slip sokféle méretben és nedvszívó képességgel kapható.

  • Hármas védelem a bőr egészségéért
  • FeelDry Advanced™
  • Rendkívüli nedvszívó képességű mag

Az ár 1db termékre vonatkozik!

Internetes ár
413 Ft
Tena Slip Maxi M nadrágpelenka csak 24 darabonként vásárolható
Egységár: 413.1 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

A TENA Slip Maxi inkontinencia-nadrágpelenka állítható tépőzárakkal készül a tökéletes illeszkedés, a kényelem és a szivárgás elleni védelem érdekében. Más hagyományos felnőtt pelenkanadrágoktól eltérően a TENA ProSkin Slip egy puha, textilszerű anyagból készült, testhezálló kialakítású termék, amely jelentős biztonságot ad a szivárgás ellen. Korlátozottan mozgásképes személyeknek és ágyban végzett termékcseréhez ajánlott. A FeelDry Advanced™ funkciónak köszönhetően a termék gyorsan magába szívja a felületére került nedvességet, így szárazon tartja a bőrt. A nedvességet gyorsan megkötő mag hamar magába zárja az akár nagy mennyiségű vizeletet is, így szárazon tart, míg a teljesen légáteresztő ConfioAir™ hátoldalon keresztül jól tud szellőzni a bőr. A felsorolt funkciók hozzájárulnak a bőr természetes egészségi állapotának fenntartásához. A nyitott kialakításnak és az erős, öntapadó tépőzáraknak köszönhetően a termékcsere fekvő helyzetben is egyszerű, a már felhelyezett termék pedig kibontás után is könnyen újrarögzíthető, újraigazítható a tökéletes, biztonságos illeszkedéshez. A frissességet a szagsemlegesítő rendszer és a nedvességjelző csík biztosítja – utóbbi jelzi, ha termékcserére van szükség.

A következő csípőbőséghez ajánlott

  • 73 cm - 122 cm

Hármas védelem a bőr egészségéért

  • Hármas védelem a szárazság, a puhaság és a szivárgásmentesség érdekében, a bőr természetes, egészséges állapotának fenntartásához.

FeelDry Advanced™

  • A felső és az elvezető réteg elvonja a felületére került nedvességet, így száraz marad a bőr.

Rendkívüli nedvszívó képességű mag

  • A gyorsan reagáló, rendkívüli nedvszívó képességű mag megakadályozza a szivárgást.

Légáteresztő anyagok

  • Szövettapintású, légáteresztő anyagból készült, amely engedi lélegezni a bőrt – így az egészséges és kellemes tapintású marad.

Az extra széles tépőzárak kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé

  • Könnyű rögzíteni, és többszörösen újrazárható a kényelmes illeszkedés, a védelem és a nagyfokú komfortérzet érdekében.

A Skin Health Alliance jóváhagyásával

  • Minden TENA ProSkin terméket a Skin Health Alliance vizsgál be és hagy jóvá, így Ön biztos lehet benne, hogy mindegyik bőrbarát. A szervezet jóváhagyása garantálja, hogy a termékek bőrbarát jellegének ellenőrzése független bőrállapot-szakértők segítségével történt.

Nedvességjelző csík

  • A termék külső borításán található, sárga színű nedvességjelző csík kékre változik, ha cserére van szükség.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

  • A TENA ProSkin termékek teljesítménye kísérletekkel igazolt és bőrgyógyászatilag tesztelt, így a termék garantáltan hatékony és kíméletes.

Szagsemlegesítő

  • Azonnal és folyamatosan semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói erre az oldalra látogatva érhetők el: https://www.tena.hu/tenalady/hasznalati_utmutatok

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 7322540647204
Tárhely sor P

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége