Tebamol Teafaolaj (10ml)

Kiszerelés:
10ml
SKU:
534123
EAN:
4104610010605
Th:
7
/
7

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, amelynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. Bőrfertőzések, száj- és fogínygyulladás, vágott és horzsolt sebek, valamint akne külsőleges kezelésére alkalmazható.

Patikai ár:
1 629 Ft
Internetes ár
1 099 Ft
Egységár: 1099 Ft
Megtakarítás: 530 Ft
Gyártó/Forgalmazó: Bio-Diat Berlin

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat.

A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa.

A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.

A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul: A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát. Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben.

További információ
EAN 4104610010605
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Tebamol Teafaolaj (10ml)

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége