Supradyn Energia multivitamin filmtabletta

Kiszerelés:
30x
SKU:
394720
Gyártó/Forgalmazó:
Bayer Hungária Kft.

A Supradyn Energia multivitamin filmtabletta olyan multivitamin készítmény, ami 13 vitamin és 9 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációja mellett koenzim Q10-et is tartalmaz.

A Supradyn Energia filmtablettát speciálisan az aktív életet élő emberek számára fejlesztették. Olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amikre a szervezetnek minden nap szüksége van.

A B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitamin, a biotin, a niacin (B3-vitamin), a pantoténsav (B5-vitamin), a vas, a jód, a kalcium és a mangán részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

Internetes ár
2 632 Ft
Ez a termék készlet hiány miatt jelenleg nem megrendelhető. Az értesítést kérek gombra kattintva email-ben tájékoztatjuk, amikor készlet érkezik.
Egységár: 87.73 Ft / db

Vásároljon még 14500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

13 vitamin

  • A vitaminok létfontosságú anyagok, amelyekhez a kiegyensúlyozott, változtatos étrenddel juttathatjuk szervezetünket. Nélkülözhetetlenek a szénhidrátok, az energia, a lipidek, a nukleinsavak és a fehérjék anyagcseréjében. Szükség van rájuk az aminosavak, a kollagén és a neurotranszmitterek felépítéséhez.
  • A vitaminok a szervezet alapvető anyagcserefolyamataiban vesznek részt, szerepük van ezen folyamatok szabályozásában és koordinálásában.
  • Emellett szerepük van pl. csontok növekedésében, a sebgyógyulásban, az immunrendszer működésében.  

9 ásványi anyag / nyomelem

  • Az ásványi anyagok, nyomelemek szintén létfontosságú anyagok Sokféle élettani szerepük van: alkotórészei egyes enzimeknek, hormonoknak, idegrendszer működésében szerepet játszó anyagoknak, több ponton részt vesznek az anyagcsere-folyamatokban (metabolizmus), ingerületátvitelben, a csontok és a fogak felépítésében stb.
  • A koenzim Q10 minden sejtben megtalálható.

A Supradyn Energia multivitamin összetevőinek szerepe:

  • A B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitamin, a biotin, a niacin, a pantonénsav, a vas, a jód, a kalcium és a mangán részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

Adagolás

  • Ajánlott napi adag: 1 db filmtabletta
  • A Supradyn Energia filmtabletta étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 5908229302491
Tárhely sor B
Tárhely oszlop 4
Tárhely Polc 1

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége