Pingvin Shop

Pingvinshop

Válogasson kényelmesen, patikán kívül kapható termékeink széles választékából, rendkívül kedvező áron a pingvinshop.hu oldalon!

Abban az esetben, ha 2 órán belül ad le rendelést a pingvinshop.hu és pingvinpatika.hu oldalakon, a megrendelések értéke összeadódhat, így még akár a szállítási költséget is megtakaríthatja! További részletekért kattintson ide.
HASZNOS INFORMÁCIÓK
pingvinpatika.hu és pingvinshop.hu
WEBÁRUHÁZAK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN


1.       Regisztráció

Bármely megrendelését csak regisztrációját követően tudja leadni mindkét webáruházban.
A pingvinpatika.hu és a pingvinshop.hu webáruház használatához azonban elég az egyik oldalon regisztrálnia.
Így tehát Ön, az egyik webáruházban előzetesen megadott felhasználónévvel és jelszóval, mindkét webáruház személyes felületére be tud lépni.


2.       A vásárlás menete és a szállítási díjak alakulása

A pingvinpatika.hu és a pingvinshop.hu oldalakon csak külön-külön van lehetőség vásárlást indítani.

Abban az esetben viszont, ha Ön a mindkét webáruházban ad le rendelést 2 órán belül, és emellett utánvétes fizetési módot választ, az alábbi kedvezőbb szállítási díjakat tudja igénybe venni:

  • ha a vásárlás értéke akár a pingvinpatika.hu, akár a pingvinshop.hu webáruházban eléri a 12.000 Ft-os összeghatárt, mindkét webáruházban történt vásárlása esetében automatikusan mentesül a postaköltség megfizetése alól,
  • lehetőség van a két webáruház vásárlási értékének összeszámítására, és így az összesített vásárlási érték után fizetendő szállítási díj érvényesítésére is. Tehát, amennyiben Ön ezt az igényét e-mailben, vagy a weboldalakon működő online chat felületen jelzi Ügyfélszolgálatunk részére, csak az összesített érték alapján kell a szállítási díjat megfizetnieFontos, hogy az összesített vásárlási érték után fizetendő szállítási díj érvényesítését minden esetben Önnek szükséges kezdeményezni