OPTARIDIN SZEMHÉJ SPRAY száraz és fáradt szemre

Kiszerelés:
10ml
SKU:
185501
EAN:
5997877586315
Th:
11
/
7

Optaridin szemhéj spray

Az Optaridin szemhéj spray egy micellákat, hialuronsav, A-vitamint, E-vitamint, Shiso kivonatot tartalmazó orvostechnikai eszköz, mely szemszárazsággal együtt járó szemhéj irritáció esetén ajánlott, de alkalmazható még szemhéjgyulladás és más, a szemhéj lipid rétegének károsodásával járó szembetegségek esetén is.Különleges összetétele nyugtatja és védi a szemhéjat az oxidatív stressztől, enyhülést okozva.

Patikai ár:
3 859 Ft
Internetes ár
2 799 Ft
Egységár: 2799 Ft
Megtakarítás: 1060 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Optaridin szemhéj spray

JAVALLAT

A LIPOTEARS HA szemhéj spray egy micellákat, hialuronsavat, A-vitamint, E-vitamint, Shiso kivonatot tartalmazó orvostechnikai eszköz, mely szemszárazsággal együtt járó szemhéj irritáció esetén ajánlott, de alkalmazható még szemhéjgyulladás és más, a szemhéj lipid rétegének károsodásával járó szembetegségek esetén is. Különleges összetétele nyugtatja és védi a szemhéjat az oxidatív stressztől, enyhülést okozva.

 

JELLEMZŐK

A szemfelületet egy olyan könnycsepp film védi, melynek külső lipid rétege csökkenti a könny elpárolgását. A LIPOTEARS HA szemhéj spray funkcionális vagy szöveti változások esetén segít helyreállítani a szemhéjon lévő lipid komponenseket. Védőhatással rendelkezik, és segíti a szemhéjak szövetének gyógyulását, helyreállítva a természetes nedvességtartalmat. A LIPOTEARS HA szemhéj spray különleges összetételének köszönhetően segíti a szemhéjak optimális működésének fenntartását, növelve a szemhéj szöveteinek hidratáltságát és rugalmasságát. A hidrofil-lipofil egyensúly helyreállítása a szemhéjon a szél, a por, a napsugárzás, a klór, a smink, a kevés pihenés által kialakult égő érzés, viszketés tüneteinek kezelésére szolgál. A LIPOTEARS HA csökkenti a fájdalmas szemhéj folyamatos dörzsöléséből eredő duzzanatot és ödémát.

A micellák vizes közegben gömb alakba rendeződő lipid karakterű molekulák. A micella kialakulása a lipid komponens (amfipatikus) kettő oldhatóságú jellegére adott válasz, mely azt jelenti, hogy mind  hidrofil régiót ((poláris fejcsoportot) vízben oldódó), mind hidrofób régiót ((hosszú hidrofób lánc) zsírban oldódó) tartalmaz.

A micellák vizet tartalmaznak és így növelik a termék hidratáló hatását, segítik a szemhéj bőrének tisztítását a rajta lévő olaj és egyéb anyagok eltávolításával, anélkül, hogy le kellene mosni utána.

Az E-vitamin hatékony antioxidáns, mely megakadályozza az A-vitamin bomlását, valamint elengedhetetlen ahhoz, hogy ellensúlyozza a szabadgyök képződést, melyekről ismert, hogy toxikusak a testszövetekre.

A biotechnológiai szintézissel előállított nagy molekulatömegű hialuronsav olyan, nyákszerű oldatot képező anyag, mely jelentős síkosító tulajdonságokkal rendelkezik, hidratálja és stabilizálja a könnycseppet.

A micellák és az A és E vitaminok együttes alkalmazása segíti a védő és helyreállító hatást, amely a szemhéj kivörösödése, megduzzadása és viszketése esetén hasznos.

A LIPOTEARS HA tartalmaz még Shiso kivonatot (tartalmaz), ami hasznos a szemkörnyéki terület fiziológiai hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásában.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI

Rázza meg a flakont és vegye le a védősapkát.

Amikor a permetet először használja, 3-4 adagolásra van szükség az adagoló feltöltéséhez. Fújja a készítményt szemből alkalmazva a csukott szemhéjakra 10-15 cm távolságból. 1-2 permetet alkalmazzon minden szemhéjon legalább napi 2-3 alkalommal, különösen éjszakára. Napi rendszerességgel folyamatosan használható. Az porlasztó alkalmazása megakadályozza a termék külső szennyeződését. Használat után helyezze vissza a kupakot.

Ne használja a sprayt nem-vízálló sminkkel festett szemen!

A LipotearsHA kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható.

 

ELLENJAVALLAT

Ismert túlérzékenység a termék összetevőire vagy más, kémiai szempontból szorosan kapcsolódó anyagra.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

NE ALKALMAZZA NYITOTT SZEMRE!

A szemmel való közvetlen érintkezés esetén a termék enyhe égő érzést okozhat, amely spontán megszűnik, ha vízzel tartósan és alaposan lemossa.

Ne használja az összetevőkre való túlérzékenység esetén. A gyermekek elől elzárva tartandó.

Külsőleg használható termék. Ne használja a lejárati időn túl. Ne használja sérült csomagolás esetén.

 

TÁROLÁS

Sugárzó hőtől távol, hűvös helyen tárolja. Az első felnyitást követően mindig ügyeljen arra, hogy helyezze vissza a védőkupakot. A palackot az első felnyitás után legfeljebb 6 hónapig lehet használni.

 

ÖSSZETÉTEL

 

Glicerin, nátrium-klorid, poliszorbát 20, fenoxi-etanol, lecitin, propándiol, dinátrium-foszfát, nátrium-foszfát, nátrium-dehidroacetát, nátrium-hialuronát, alkohol, glycyrrhetinsav, retinil-palmitát, tokoferol, Perilla levélkivonatot, nátrium-benzoát , víz 10 ml-re.

 

CSOMAGOLÁS

10 ml-es palack (kb. 100 dózis)

További információ
EAN 5997877586315
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:OPTARIDIN SZEMHÉJ SPRAY száraz és fáradt szemre

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége