Oculocin Propo szemcsepp

Kiszerelés:
10x0,5ml
SKU:
850158
EAN:
4779036660101
Th:
13
/
5

Oculocin Propo szemcsepp

Az OCULOCIN® PROPO bio-szemcsepp csak bio hatóanyagokat tartalmaz, és nincs benne tartósítószer! FONTOS! Amelyik szemcsepp többszöri felhasználású, az biztosan tartalmaz tartósítószert! Ezért is számít innovatívnak az OCULOCIN® PROPO kis műanyag tubusai, amelyek 1-2 alkalmas használatra alkalmas mennyiséget tartalmaznak csupán!

Patikai ár:
2 219 Ft
Internetes ár
1 997 Ft
Egységár: 199.7 Ft / db
Megtakarítás: 222 Ft

Vásároljon még 11000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Oculocin Propo szemcsepp

Az OCULOCIN® PROPO bio-szemcsepp hatóanyagai  gyulladáscsökkentő, anti-mikróbás, antibakteriális, antivirális, anti-irritatív, a tapadást elősegítő és regeneráló hatásúak  PROPOLISZ  A méhviasz sajátos válfaja, amelyet évszázadok óta különféle gyógyászati célokra használnak világ- szerte. Számos tudományos vizsgálat szerint antibakteriális, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, és immun-stimuláló hatással rendelkezik. Bizonyítottan tartalmaz ferulasavat, amely baktériumölő és baktériumfejlődést gátló hatású a külsődleges felhasználás során.

Az Oculocin bio-szemcseppekben lévő propolisz polifenolokat, és egyéb természetes összetevőket tartalmaz, ezért is tölthet be fontos szerepet a szemfelszín védelmében.   Bio-szemcsepp a gyulladt, irritált szemre - OCULOCIN Propo 2.képALOE VERA (Aloe barbadensis)  Síkosító hatásairól jól ismert széles körben alkalmazott gyógynövény. Míg az aloin és emodin tartalma miatt kifejezett vírus-, baktériumölő és fájdalomcsökkentő hatása is van. Számos tudományos vizsgálat igazolta, hogy az aloe vera kivonata hatékony gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló képességű, amelyet a magas antioxidáns kapacitású polyphenol és flavonoid hatóanyagainak köszönhet. Így az Oculocin Propo bio-szemcsepp képes csökkenteni a gyulladásos, szúróan fájdalmas, irritált szem tüneteit, valamint főszerepet játszik a szemfelszín védelmében és regenerálásban.  KAMILLA (Chamomilla matricaria) 

Az egyik legismertebb és a legszélesebb körben alkalmazott gyógynövényünk, amely többek között alfa-bisabolt és azulént tartalmaz, melyekről igazolódott a gyulladáscsökkentő, anti-mikróbás, antiszeptikus és anti-irritatív hatásuk. Az Oculocin bio-szemcseppben a kamilla kivonat a szemfelszín védelmét és az irritációs érzet megszüntetését szolgálja.       Bio-szemcsepp a gyulladt, irritált szemre - OCULOCIN Propo 3.képKlinikailag igazolt hatásosság - Jelentős, 97%-os javulás 7 napon belül!  A placebo kontrollos tanulmányban 60 páciens vett részt, akinek szemtüneteit az első, majd a 3. és a 7. napon figyelték meg. Visszajelzésük  alapján 97%-ban jelentős javulásról számoltak be az OCULOCIN® PROPO 7 napos használata során. Igazolódott a bio-szemcsepp alábbi hatásai: -gyulladáscsökkentő -regeneráló hatás -filmbevonat és védelem a szem felszínén  * (BEC-LSMU/R-402) tanulmány alapján, amelyet a az LHSU KC kórházban végeztek.       

 Mennyire biztonságos az OCULOCIN® PROPO szemcsepp? 

Maximálisan, hisz gyógyszergyárban, az előírásoknak megfelelően, steril körülmények között készítik, melyet az innovatív csomagolásnak számító, mini-műanyag tubuskák felbontásig biztosítanak.  Az OCULOCIN® PROPO nem tartalmaz sem tartósítószer, sem szintetikus anyagokat, így nem okozhat allergiát, de nem is igényel hűtőt az eltartására! Így nyugodtan magunkkal vihetjük az útra, a munkahelyre, a napi bevásárló körútra! Mivel a kis tubusoknak csak 3-4 cseppnyi mennyiség van, így ez 1-2 alkalomra elegendő, tehát hosszas tárolása nincs is igényünk. Egyébként visszazárható a kis tubus sapkája, ha még aznap fel akarjuk használni a visszamaradt 1-2 cseppet. Ha pedig kollégánk is kérne 1-2 cseppet, nyugodtan adhatunk neki egy külön kis tubust anélkül, hogy aggódnunk kellene a saját szemcsepp tárolónk szennyeződésétől vagy a fertőzés továbbterjedésétől.  Mellékhatásokat nem figyeltek meg és nem is jelentettek.  Mivel az OCULOCIN® PROPO bio-szemcsepp hipoallergén készítmény, így erre nem volt szükségszerű tesztelni, ezért az allergiára hajlamosak ellenőrizzék az összetevőket és használják óvatosan! 

Gyermekek is használhatják az OCULOCIN® PROPO szemcseppeket? 

Igen, a 3 évesnél idősebb gyerekek! Az OCULOCIN® PROPO-t nem tesztelték kisgyermekeken, ezért 3 évesnél kisebbeknek csak körültekintéssel használható!  Kontaktlencsét viselők számára is megfelelő az OCULOCIN® PROPO?  Igen. A nagyobb hatás elérése érdekében inkább kontaktlencse nélkül ajánljuk használni a készítményt, mivel a lencse fizikai barrierként gátolja, hogy a szemcsepp eljusson a szaruhártyára.

További információ
EAN 4779036660101
Tárhely sor 13
Tárhely oszlop 5
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Oculocin Propo szemcsepp

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége

© 2017 Minden jog fenntartva! Pingvin Napfény Zrt.