NUXE Nuxellence Jeunesse anti-aging fluid

Kiszerelés:
50ml
SKU:
402307
EAN:
3264680005381
Th:
6
/
7

NUXE Nuxellence Jeunesse anti-aging fluid „Növényi akkumulátor” a bőr sejtjeinek A legelső fiatalság és ragyogásfokozó arcápoló, amely egy merőben új koncepcióra épül, helyreállítja a mitokondriális DNS működését egy exkluzív növényi formula alkalmazásával. Nem kevesebb, mint 10 szabadalom volt szükséges ezen intenzív arcápoló készítmény tökéletesítéséhez, amely napról-napra tölti fel fiatalsággal és ragyogással a bőrt és ellátja a szükséges energiával a bőrsejteket, hogy azok megfelelően működjenek. AZ EREDMÉNY: A bőr textúrája finomabbá, az arcszín ragyogóbbá válik. MIKOR? KINEK? Minden nőnek, minden életkorban, reggel és este egyaránt.

 

 

Nuxeakcio2018

Patikai ár:
14 449 Ft
Internetes ár
13 004 Ft
Egységár: 260.08 Ft / ml
Megtakarítás: 1445 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Nuxellence® Éclat
Bőrfiatalító és ragyogásfokozó anti-aging fluid

Növényi akkumulátor” a bőr sejtjeinek
A legelső fiatalság és ragyogásfokozó arcápoló, amely egy merőben új koncepcióra épül, helyreállítja a mitokondriális DNS működését egy exkluzív növényi formula alkalmazásával.
Nem kevesebb, mint 10 szabadalom volt szükséges ezen intenzív arcápoló készítmény tökéletesítéséhez, amely napról-napra tölti fel fiatalsággal és ragyogással a bőrt és ellátja a szükséges energiával a bőrsejteket, hogy azok megfelelően működjenek.
AZ EREDMÉNY: A bőr textúrája finomabbá, az arcszín ragyogóbbá válik.
MIKOR? KINEK? Minden nőnek, minden életkorban, reggel és este egyaránt.

Akárcsak egy mobiltelefon akkumulátor, a bőrsejtek is naponta veszítenek energiájukból. A sejt szívében található a mitokondria, az energiaközpont (akkumulátor). A mitochondria központjában pedig a mitokondriális DNS ellenőrzi a megfelelő működést.

A golgotavirág, a pipacsszirmok és a borágó virág feltölti a bőrt fiatalsággal és védi a mitokondriális DNS-t. A körömvirág, a chilei fenyő, a kínai gyömbérkivonat és a hialuronsav a bőr felszínén dolgozva kisimítja a ráncokat és a szarkalábakat.

A perui zsázsa gyökér, az olajfa levele, a kakaófa kivonata a korrigáló pigmentekkel együtt rózsás, második bőr textúrát kölcsönöz a bőrnek, azonnali ragyogást és egészséges megjelenést biztosítva.

Nőies, finom virágillata, könnyed textúrája és látványos hatékonysága miatt az első számú anti-aging bőrápoló a francia gyógyszertárakban.

További információ
EAN 3264680005381
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:NUXE Nuxellence Jeunesse anti-aging fluid

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége