NUXE Nuxellence Detox anti-aging fluid

Kiszerelés:
50ml
SKU:
207274
EAN:
3264680007606
Th:
6
/
9

A Nuxellence® DETOX egy félelmetes anti-aging fegyver, amelyet a Nuxellence® technológiája és az éjszakai sejtméregtelenítés folyamata együttesen inspirált.Puhítja, regenerálja és élénkíti a fakó arcbőrt. Méregtelenítő és bőrfiatalító anti-aging bőrápoló Használja este önmagában, vagy éjszakai bőrápolója előtt. Minden korosztálynak, minden bőrtípusra.

 

Nuxeakcio2018

Patikai ár:
14 449 Ft
Internetes ár
13 004 Ft
Egységár: 260.08 Ft / ml
Megtakarítás: 1445 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

NUXE Nuxellence Detox anti-aging fluid

A reggeli friss és kipihent arcvonások elérése (mintha csak két órával több pihentető alvásban lett volna részünk) és az éjszakáról-éjszakára egyre fiatalabbnak tűnő bőr érdekében, a NUXE egy kiváló anti-aging bőrápoló készítményről rántja le a leplet.

Kimagasló méregtelenítő komplexe, amely biotechnológiailag előállított cukrot és a selyemfa kivonatát ötvözi, elősegíti a sejtek éjszakai méregtelenítő folyamatát az éjszaka folyamán zajló bőrsejt megújulás hatékonyabbá tételével. A golgotavirág, az orvosi atracél és a pipacs aktív hatóanyagai helyreállítják a megváltozott mitokondriális DNS-t, így segítenek felfedni a bőrsejtek alapvető energiáját.

A Nuxellence DETOX® egyúttal kimagasló élményt is nyújt érzéki és különleges textúrájával, amely finom és nőies illatot áraszt, így minden egyes használatot kényeztető élménnyé varázsol.

További információ
EAN 3264680007606
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:NUXE Nuxellence Detox anti-aging fluid

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége