Novo C Komplex liposzómás C D3 Zn kapszula

Kiszerelés:
60x
SKU:
554099
EAN:
5997375711103
Th:
3
/
7

Novo C Komplex liposzómás C D3 Zn kapszula

 

A Novo C komplex az immunrendszert támogató hármas hatóanyag-kombinációt: C-vitamint, D3-vitamint és Cinket liposzómális formában tartalmazza. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, a D3 vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

Patikai ár:
4 699 Ft
Internetes ár
4 229 Ft
Egységár: 70.48 Ft / db
Megtakarítás: 470 Ft

Vásároljon még 12000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen kiszállítjuk!

Novo C Komplex liposzómás C D3 Zn kapszula

 

A Novo C komplex az immunrendszert támogató hármas hatóanyag-kombinációt: C-vitamint, D3-vitamint és Cinket liposzómális formában tartalmazza. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, a D3 vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. A liposzómális technológia a legújabb technológiai áttörések egyike, melyet az orvos-kutatók a fontos hatóanyagok megfelelő szervekhez történő eljuttatására alkalmaznak. Ez a technológia ugyanis célzott szállítást tesz lehetővé a szervezeten belül. Nevét a liposzómákról kapta. A liposzómák folyadékkal töltött gömböcskék, melyeket kívülről foszfolipid kettősréteg határol. Ilyen foszfolipidek alkotják sejtmembránjainkat is, nélkülözhetetlen szerepet játszva sejtjeink egészséges működésének megőrzésében. A liposzómák a természetben sem ismeretlenek: az anyatejben szintén ilyen foszfolipidek veszik körül a tápanyagokat, hogy a babák szervezete a lehető legjobban tudja azokat hasznosítani. A kezdeti kutatások során felfedezték, hogy ezek a liposzómális gömböcskék hatékonyan tölthetők meg fontos hatóanyagokkal, mert a külső foszfolipid réteg képes megvédeni a tartalmat, és képes azt a szervezeten belül oda - azokhoz a sejtekhez - szállítani, ahol arra valóban szükség van. Így a dózisok akár csökkenthetők is, hiszen a hatóanyag eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell.

További információ
EAN 5997375711103
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Novo C Komplex liposzómás C D3 Zn kapszula

A Novo C komplex® kapszulánként 300mg C-vitamint, 25 µg D3-vitamint és 10mg cinket tartalmaz, mindhárom hatóanyagot liposzómális formában. Emellett olyan természetes hatóanyagokat is tartal-maz, mint a csipkebogyó kivonat és a citrus bioflavonoidok. A kapszulahéj természetes (paradicsom kivonatból származó) színezéket tartalmaz. Napi 1-2 kapszula bevétele javasolt bő folyadékkal, lehetőleg reggel. A készítmény alkalmazása 8 éves kortól javasolt. A lágyzselatin kapszulaforma pontos adagolást, kényelmes és biztonságos szedhetőséget, és könnyű lenyelhetőséget biztosít. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége

©2019 © 2017 Minden jog fenntartva! Pingvin Napfény Zrt.